20191022

22.10.

Kylläpäs se rientää - tuo aika. Marja-Leena kävi viemässä Emilian ja danielin kouluun - toisen ala- ja toisen yläasteelle. Kun nousin oli lämmintä 3.7 astetta. Harmaata. Aamupalaa ja kahvia. Luin sananlaskujen kirjaa.

10:ksi menin Päivärukoushetkeen helluntairukoushuoneen alakertaan - 10 henkeä.

Kahvia.

M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Kirjoittelin viisumianomuksen ja kasasin tarvittavat liitteet. Kutsu ollut jo jonkun aikaa. Kävin viemässä lähetyksen postiin.

Paluumatkalla ostin Halpa-Hallista linnuille ruuaksi rasvapalloja.

Söimme ja joimme kahvia.

Hieman loikoiltuani lähdin Summassaaren kuntoportaille. 10 kertaa 153 porrasta kipusin ylöspäin. Jokaisella kierroksella 3.30 min. kävelyä polkua pitkin. Aikalailla tuuleskeli.

Laitoin tulen takkaan. Ulko-oven pielissä ovat loistelleet jo jonkun aikaa jouluiset valot. Sisälläkin jo vähän. On sellaista kynttilän polttoaikaa.

Minulla oli ajatuksena, että josko voisin tänään jatkaa "kirjoitelman" kirjoittamista, mutta ei oikein onnistunut. Ei sitä voi vain yht´äkkiä istua ja alkaa latomaan kirjaimia peräkkäin. On oltava aikaa päästä mukaan asiaan. Tämän tyylinen ns. kirjoitteleminen on eri asia - niinkuin lukija on huomannut. Suuresti on kirjoitusvirheitä kun ei tule uudelleen vilkaistua tekstiä. Mutta, eipä se mittään. 

Iltapalaa ja teetä.

Siunausta!

Ps. "Mutta Jeesus kutsui heidät tykönsä ja sanoi: "Te tiedätte, että kansojen ruhtinaat herroina niitä hallitsevat, ja että mahtavat käyttävät valtaansa niitä kohtaan. Näin älköön olko teidän keskenänne, vaan joka teidän keskuudessanne tahtoo suureksi tulla, se olkoon teidän palvelijanne, ja joka teidän keskuudessanne tahtoo olla ensimmäinen, se olkoon teidän orjanne; niinkuin ei ihmisen Poikakaan tullut palveltavaksi, vaan palvelemaan ja antamaan henkensä lunnaiksi monen edestä" (Matt. 20:25-28).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti