20191004

4.10.

Noustessani uuteen päivään, perjantaihin, sateli lunta, jota oli maassa hienokseltaan - sen verran, että nyt huomasi. 1 aste lämmintä, noin.

Laitoin tulen takkaan.

Aamupalaa ja kahvia.

Marja-leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä. Luin Sananlaskujen kirjaa.

Kirjoitin "kirjoitelmaani" - parin sivun verran, ylikin. Aikaa siihenkin kului.

M-L kävi kylällä asioilla.

Kahvia.

Kävin Mannilan pururadalla "juostahissuttelemassa" 3 km. N. 1 aste lämmintä. Sellaista pientä lumien viskelyä koko päivä - taivaalta.

Palattuani kotiin söin paistettua lohta ja parsakaalia. Sen aikana saapuivat meille Pia, Milena ja Minja. Timo ja Miro jatkoivat matkaa Työväentalolle, jossa esiintyivät tänään.

Menimme M-L:n, Pian, Milenan ja Minjan kanssa 18:ksi Työväentalolle, jossa oli Joulunlapsi-konsertti. Oli erinomainen tilaisuus hengelliseltä anniltaan. Somistus oli onnistunut. Konsertin johtaminen oli mukavasti hoidettu. Esiintyjiä oli runsaasti - sopivasti. Hoitivat osuutensa hienosti. Musiikkikappaleet olivat erinomaisia. Nimeltä nyt rohkenen mainita ainakin Timon ja Miron. Timo lauloi omia laulujaan, joita Miron kanssa säestivät molemmat kitaralla. Se oli ensimmäinen yhteisesiintyminen heillä - mutta oikeastaan ei ollutkaan, sillä kun Miro oli pienempi, soitti hän rumpuja kokoonpanossa, jossa Timokin oli.

Tilaisuuden jälkeen tulimme meille: Pia, Milena ja Minja meidän kyydissä. Timo ja Miro hakivat kebabia ja pizzaa tullessaan meille. Denis, Terhi-Marja, Emilia ja Danielkin tulivat meille. Daniel oli Joulunlapsi-konsertissa, Emilia jossakin koulun jutuissa. Terhi-Marja ja denis Yhtenäiskoululla, jossa oli tänä iltana Kids action-ilta. Söimme kebabia ja pizzaa. Timon ja Deniksen kanssa kävimme saunassa.

Siunausta!

Ps. "Niinkuin kuuliaisten lasten tulee, älkää mukautuko niiden himojen mukaan, joissa te ennen, tietämättömyytenne aikana, elitte, vaan sen Pyhän mukaan, joka on teidät kutsunut, tulkaa tekin kaikessa vaelluksessanne pyhiksi" (1. Piet. 1:14-15). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti