20191020

20.10.

Sunnuntai. Ylös hyvissäajoin. 1.9 astetta plussalla silloin. Kahvia ja vähän palaa sen kanssa. Viimeisiä valmisteluja päivän ensimmäiseen puhumiseen. Vähän lisää aamupalaa ja kahvia. 

10:ksi menimme helluntairukoushuoneen alakertaan Rukoushetkeen. Salmen haimme mukaan - viitisen henkeä. 

11 alkoi yläkerrassa Sunnuntaijuhla. Sen johti Vesa Rautasaari. Jussi Rautanen säesteli ja johdatteli yhteislauluihin. Marja-Liisa Oikari kertoi Joulunlapsi-operaatiosta. Sven Loosen antoi infoa lapsityöhön liittyen. Puhuin. Ennen puhettani kuuntelutin yhden kappaleen cd:ltä. Suhteellisen avointa oli puhua. Alakerrassa oli kahvitarjoilu Joulunlapsi-operaation hyväksi.

Palattuamme kokouksesta kotiin laitoin takkaan tulen. 

Söimme ja joimme kahvia. 

"Silmäilyä" päivän toista puhetta ajatellen. Vähän torkuin.

16:ksi ajelin Saarijärven One Way-seurakuntaan. Salmen kävin hakemassa mukaan. Puhuin jo aiemmin pyydetystä aiheesta. Oli suhteellisen avointa puhua. Kokouksen jälkeen oli kahvitarjoilu.

Palattuani kokouksesta kotiin vaihdoin heti lenkkivaatteet päälle ja ajelin Summassaaren kuntoportaille. Pimeää, mutta siellä oli hyvät valot poluilla, jotka heijastelivat portaillekin hieman. Oli minulla kyllä otsalamppukin, mutta se oli pieni ja olematon. 10 kertaa 153 porrasta menin ylös. Samanverran 3.30 min. kävelyä polkua pitkin, joka kierroksella. 2.1 astetta lämmintä palatessani kotiin 19.40. tienovilla.

Soittelin velimies-heimolle kotipuoleen.

Iltapalaa ja teetä.

Seurasimme Marttyyrien Ääni-konserttia Temppeliaukion kirkosta. Jippii-kuorokin siellä lauloi.

Siunausta!

Ps. "Käykäämme sentähden uskalluksella armonistuimen eteen, että saisimme laupeuden ja löytäisimme armon, avuksemme oikeaan aikaan" (Hebr. 4:16).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti