20191028

28.10.

Eipä siinä mittää. Maanantaihin noustessani oli 1.7 pakkasta. Jauhoin papuset ja laitoin kahvin tippumaan ja kävin viemässä Emilian 8:ksi kouluun.

Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Saarnaajan kirjaa - löytyy ihan Raamatusta. 

Kävin viemässä Danielin kouluun 9:ksi.

Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä. 

Kirjoittelin "kirjoitelmaani". Välillä söin M-L:n tekemän kebabrullan - päällys VHH-sellainen, joten ei nostellut verensokeria. Kahvia.

Kävin hakemassa Danielin koulusta kotiin 14 maissa. Sitten hain Emilian koulusta kotiin. Hänelläkin koulu loppui klo 14.

M-L on leiponut tänään sunnuntain tarjoiluihin seurakuntaan. Ruuan jälkeen jatkoin kirjoittamista. Hitaastihan se edistyy. Kuitenkin tänään on ollut jonkin verran rauhallisempaa aikaa kirjoitella

Kävin lumisella urheilukentän radalla 10 km lenkillä. 3., 6., ja 9. km:n "juostahissuttelin", muut kävelin. Mennessä oli 1 aste miinuksella, palatessani 3 astetta. 

19.30 maissa tulin lenkiltä kotiin. Timo oli meillä. Joimme kahvia. Ennätimme käy7dä hänen kanssaan saunassa, ennen kuin lähti.

Iltapalaa ja kahvia.

M-L neuloi.

Eilen tuli Mäkisen Eskolta kuva Enontekiön hetasta. Kuvassa oli hiihtolatu, joka taisi olla vedetty Jyppyrälle. Sitä kyllä haluaisi lähteä sinne "lylyä lykkimään."

Tänään tuli minulle poliisilta "pikavoitto". 21.10. kun kävimme M-L:n kanssa Kangasniemellä, Mäntyluodossa, niin Vaajakosken liikenneympyrän jälkeen välähti "salamavalo" tien varressa ja pääsimme kuvaan. 50 rajoitus. Ylinopeutta 7 km/h. Harmitus ei auta. Siksipä ei kannata harmistua. On pakko täyttää lakia maksamalla sakko - vaik eihän se nyt niin mukavaa hommaa ole. Iso summahan se.

Siunausta!

Ps. "Minä sanon: vaeltakaa Hengessä, niin ette lihan himoa täytä" (Gal. 5:16).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti