20191021

21.10.

Maanantaita. Noustiin hyvissäajoin. Marja-Leena "kääppäisi" viemässä Emilian 8:ksi kouluun. 1.4 "lussalla". Maassa oli hieman lunta. Aamupalaa ja kahvia. Luin Sananlaskujen kirjaa. M-L kävi "heittämässä" Danielin kouluun. Molemmilla koululaisilla pyörät mukana, että pääsevät polkasemaan kotiin koulusta.

Kasasimme välttämättömät "kamat" ja lähdimme "ajjaa hurruuttelemaan" kohti "tekopalkisiani" - Kangasniemelle. Siinä matkaa tehdessämme rukoilimme yhdessä.

Kangasniemellä suuntasimme ihan ensiksi "kantapaikkaamme" - Teboilille - laittamaan "murua rinnan alle". 

TB:lta ajoimme Malloksen rantaan, veneellemme. Soutaa nytkyttelin Mäntyluotoon - n. 30 min. Aikalailla jo näytti alastomalta maisema, kesään verrattuna. Hieman oli aaltoa. Saareen päästyämme, laitoin mukanani tuomani levyn mökin latrtian alle. Sinne kun oli jokin eläin tehnyt isohkon kolon - ei kuitenkaan reikää sisälle asti. M-L "soikoili" puhelimen lampulla valoa, kun äijä tunki itsensä sinne mökin alle ja koetti ruuvailla ruuveilla levyä kiinni. Sisällä vain pistäydyimme - mökkikirjaankin muutaman rivin kirjoittelin.

Soutelimme takaisin mantereelle. Onhan se hyvä liikuntamuoto tuo soutukin, että ihan mielelläänhän sitä.

Menimme Heimolle ja Arjalle - veljelleni - 2-3 km päähän. Syntymäkotini tantereelle. Kqhvit ennätimme ryyppiä. Talonväellä oli meno kirkolle 15.30:ksi. Mukava oli kuiten käydä.

Kävimme kotimatkalla vielä Pirjolla ja Karilla - siskollani. Sielläkin meidät kahvipöytään istutettiin. Mukava oli käydä atimassa. Sieltäkin oli emäntä lähdössä kirkolle kohtapuoleen.

Siitäpä sitten JKL:n kautta kotiin, Saarijärvelle. 1 aste lämmintä.

Tultuamme kotiin lähdin urheilukentälle 7.2 km lenkille. Viimeisen kilometrin "juostahissuttelin". Muuten kävelin. 19.50 tulin kotiin.

Laitoin tulen takkaan.

Iltapalaa ja teetä.

Siunausta!

Ps. "Kärsi vaivaa niinkuin ainakin jalo Kristuksen Jeesuksen sotamies" (2. Tim. 2:3).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti