20191024

24.10.

7.5 astetta plussalla noustessani. Vähän harmaata siihen aikaan. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Sananlaskujen kirjaa. Marja-Leena luki paikan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Menimme kylälle M-L:n kanssa. Kävin tk:ssa hakemassa insuliinineuloja ja verensokerinmittausliuskoja. M-L kävi hakemassa kebabit Emilialle ja Danielille, he kun ovat vähän kipeänä kotona. Naapuri tuli kyydissämme kylältä.

Lueskelimme posteja. Söimme mm. hyviä muikkuja. Joimme pullakahvit.

Kirjoittelin kolmisen sivua "kirjoitelmaani". Helpompaa olisi, jos voisi yhtäjaksoisesti paneutua kirjoittamaan. Kun tulee taukoa, niin ei ole helppo päästä oikeaan "virheeseen".

M-L leipoi mettäkakkuja - ajatteli, että josko pieniä mettäkakun syöjiä tulisi tänään. Ei kuitenkaan ollut Milena tulossa tänään Jippii-kerhoon, niin ei kuitakaan. Keittelin ja join mettäkakkukahvit.

Kävin "Sumppilan" - Summassaaren - kuntoportaissa. 10 kertaa 153 porrasta nousin ylös. Joka kierroksella jatkoin 3.30 min. kävelyllä polkua pitkin portaiden alapäähän ja siitä taas ylös. Pimeä, mutta polkujen hyvät valot valaisivat portaitakin. 9 astetta lämmintä.

Laitoin palattuani saunan lämmite. Pian jo istuin löylyissä.

Iltapalaa ja teetä.

M-L neuloi.

Seurasin Rukousta ja paastoa Suomen puolesta-ohjelmaa TV7:sta

Siunausta!

Ps. "Sillä yksi on Jumala, yksi myös välimies Jumalan ja ihmisten välillä, ihminen Kristus Jeesus, joka antoi itsensä lunnaiksi kaikkien puolesta..." (1. Tim. 2:5-6a).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti