20191003

3.10.

Sydämelliset nimipäiväonnittelut Ojalan Raimolle, Kauppisen Raimolle, Katajamäen Raimolle ja Frimanin Raimolle!

Hyvissäajoin sängystä ylös. Yli 1 astetta lämmintä. Aamupalaa ja kahvia.

Ennen 9.30 olin kylällä, Majakalla. Osallistuin siella Majakan työntekijöiden aamupalaveriin. Klo 10 puhuin tilaisuudessa. Kahviakin siellä ryyppäilin.

Laitoin takkaan tulen.

Kotona lisää kahvia.

Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä. Luin Sananlaskujen kirjaa.

Sain kirjoitettua pari sivua "esitystä", jota olen koettanut kirjoitella.

M-L kävi kylällä asioilla.

Ruokaa ja kahvia.

Kun tyttärenpoika, Daniel, tuli bändikerhosta, niin menimme Summassaaren kuntoportaisiin. Menin 10 kertaa 153porrasta ylös, sekä joka nousun jälkeen 3.30 min polun portaiden alapäähän. Daniel meni portaat 10 kertaa ylös ja alas. Sen lisäksi hakkasi lekalla renkaita. Oli aika tukevaa lyöntiä - että kyllä löytyy pojasta poveria.

18:ksi menimme M-L:n kanssa One Way-seurakunnan tiloihin tilaisuuteen. Siellä oli aviopari Intiasta mukana. Intian uskovien tilanne on kiristymässä äärimmilleen maan nykyhallituksen toimien johdosta.

Paluumatkalla M-L kävi kaupassa.

Iltapalaksi söimme kaupan pizzaa.

Meidän pihassa alkaa olla kaunista vaahteranlehtimattoa vaahteran juurella. Koivujen ja muidenkin lehtipuiden ja pensaiden lehtiäö myös jo aikalailla.

Siunausta!

Ps. "Aseta itsesi kaikessa hyvien tekojen esikuvaksi, olkoon opetuksesi puhdasta ja arvokasta ja puheesi tervettä ja moitteetonta, että vastustaja häpeäisi, kun hänellä ei ole meistä mitään pahaa sanottavana" (Tiit. 2:7-8).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti