20191009

9.10.

Keskiviikkoonhan sitä saimme heräillä. Nousun aikoihin oli yli asteen miinuksella. M-L kävi viemässä Emilian kouluun 8:ksi ja Danielin 9:ksi. Aamupalaa ja kahvia. Luin Sananlaskujen kirjaa. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

10:ksi ajelin Heramäen kuntoradan parkkipaikalle. Sinne kokoontui lisäkseni neljä kovakuntoista veteraaniurheilijaa - nykyään sanotaan aikuisurheilijaa. Yleisen sarjan aikaisilla tuloksillaan he olisivat tänäkin päivänä mitalimiehiä maratonilla, puolimaratonilla ja kymppitonnilla. He olivat kaikki SaPu:n - Saarijärven Pullistus - miehiä. Minä JKU:n - Jyväskylän Kenttäurheilijoiden. Teimme lenkin, jolle ohjeiden mukaan kertyi pituutta 16 km, mutta se saattoi olla hieman lyhyempi. Menimme maakuntauraa - polkua - pitkin Vuosjoen laavulle ja takaisin samaa polkua. Laavulla yhden mukana olevan vaimo oli keittänyt nokipannukahvit ja valmistanut sen kanssa nautittavaksi maistuvat suuhunpantavat, makkaroineen. Ruska oli hieno ja aurinkopaisteli siniseltä taivaalta. Yhdelle lenkkeilijälle sain antaa kirjoittamani vihkosen Jumalalla on sinulle asiaa. Toisille mukanaolleille olen eri aikoina ja eri tilanteissa saanut antaa sen jo aiemmin.

Palattuamme kylälle takaisin, odottelin sen aikaa, että sain hakea Emilian koulusta. Ajoimme sitten yhdessä hakemaan Danielin hänen koulustaan. M-L oli kävelylenkillä Tarvaalan suunnassa. Hänet otimme kyytiin. veimme lapset kotiin

Kotona sitten ruoka ja kahvi maistuivat.

18:ksi menin Opetuslapseuskouluun One Way-seurakunnan tiloihin. Kaksi luentoa. kahvit välissä. Sen johdosta en pääse nyt keskiviikkoisin oman seurakunnan rukousiltaan.

Vähän iltapalaa tultuani kotiin. Taivaalla näkyi kirkas, vähän kananmunan näköinen kuu. Yli 2 astetta miinuksella.

Tänään oli Saarijärveläisessä ja Sampossa sinne lähettämäni pieni juttu kristittyjen yhteisestä rukousillasta.

Siunausta!

Ps. "Mutta se, joka lujittaa meidät yhdessä teidän kanssanne Kristukseen ja joka on voidellut meidät, on Jumala.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti