20191005

5.10.

1.9 astetta lämmintä noustessani. Yöllä seurasin vähän ennen puoliyötä alkanutta miesten 20 km kävelyä Dohasta. Eipä se ylösnousukaan sitten niin aikainen ollut. Ei ollenkaan. Pilvipoutaista. Aamupalaa ja kahvia. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä. Luin Sananlaskujen kirjaa.

Jatkoin kirjoitustyötäni. Kolmatta sivua tuli tekstiä lisää.

Kahvia.

Kävin Danielin kanssa Summassaaren kuntoportailla. Aurinkokin kultasi ruskassa olevia keltaisia puita. Danielin pyörän toimme pyörätelineessä mukanamme. Ajeli sillä kankaan polkuja. Yhden kerran taluttikin pyörän ylös portaiden vierustaa kävellessään ylös. 10 kertaa taisi Daniel portaita nyt mennä ylös ja alas. Pyörällä sitten halusi polkaista kotiin. Minä menin portaat - 153 porrasta - 10 kertaa ylös. Joka nousun jälkeen jatkoin 3.30 min polun kävellen.

Ruokaa.

Seurasin Dohan MM-kilpailuja.

Daniel soitteli saunaan heille. Deniksen ja rautasen Jussin kanssa saunoimme.

Saunan jälkeen söimme uunissa paistettuja makkaroita.

Hieman seurailin kisoja. Teetäkin vielä.

Siunausta!

Ps. "Mutta rauhan Jumala, joka on kuolleista nostanut hänet, joka iankaikkisen liiton veren kautta on se suuri lammasten paimen, meidän Herramme Jeesuksen, hän tehköön teidät kykeneväksi kaikkeen hyvään, voidaksenne toteuttaa hänen tahtonsa, ja vaikuttakoon teissä sen, mikä on hänelle otollista, Jeesuksen Kristuksen kautta; hänelle kunnia aina ja iankaikkisesti! Amen" (Hebr. 13:20-21).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti