20191002

2.10.

Ei noussut eläkeläis-vaariska kovin aikaisin keskiviikkoon. Mummiska oli aiemmin ns. tolpillaan. 5 astetta lämmintä noususn aikaan. Harmaata. Aamupalaa ja kahvia. luin Sananlaskujen kirjaa. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä. Linnut ja oravat ruokailivat - niille kun M-L on laittanut jo syötävää. Mukavastihan ne siinä ikkunan takana pyrähtelevätkin.

Laitoin takkaan tuliset.

Koetin kirjoittaa sitä työnimellä "kirja" olevaa "esitystä" Ei oikein ollut siihen pidempää aikaa, jonka ainakin minä vaatisin, joten tuli vain yksi otsake lisää ja sen jälkeen vain yksi rivi.

14 kääppäisin hakemassa Danielin koulusta heille.

Kävin Mannilan männikön pururadalla - tai kuntoradalla, niinkuin taitaa "viisarissa" lukea. 6 km juosta hissuttelin. Sellainen kostea keli, 5 lämmintä.

Lenkkireissulla vein muutaman Rintamapostin postiin - kun en saanutkaan annettua sitä heille käteen eiliten. Kävin myös muutamilla postilaatikoilla ja -luukuilla pudottamassa samaisen postin. Kauppojen ilmoitustauluillekin vein kutsuja SAARIJÄRVI RUKOILEE - kristittyjen yhteiseen rukousiltaan.

Ruokaa ja kahvia.

18:ksi menin kouluun - opetuslapseuskouluun - One Way-srk:n järjestämään.

Iltapalaa, kahvia ja teetä.

Tulin seurailleeksi Dohan MM-kisoja.

Siunausta!

Ps. "Veljet, jos joku tavataan jostakin rikkomuksesta, niin ojentakaa te, hengelliset, häntä sävyisyyden hengessä; ja ole varuillasi, ettet sinäkin joutuisi kiusaukseen. Kantakaa toistenne kuormia, niin te täytätte Kristuksen lain. Sillä jos joku luulee jotakin olevansa, vaikka ei ole mitään, niin hän pettää itsensä" (Gal. 6:1-3).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti