20191025

25.10.

Sydämelliset syntymäpäiväonnittelumme "Teron Marille", Tampereelle!

Sehän on perjantai.Marja-Leena käväisi viemässä Emilianopinahjoon. Noustessani 9.4 lämmintä. Aika selkeää. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Sananlaskujen kirjaa. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä.

Imuroin auton.

Otin vähän lehtiä pois sadekourusta.

Laitoin takkaan tulen.

M-L neuloi uutterasti.

Kävin kylällä - hain kaupasta kunnon hampurilaisen ja Aku Ankan taskukirjan Danielille, joka on kipeänä kotona.

Kirjoittelin "kirjoitelmaani". Välillä söimme riisipuuroa - ja oikein kanelin kanssa. melkein kuin jouluna. Jatkoin kirjoittelua. Hitaasti se kuitenkin edistyy, mutta jotenkin edistyy.

Kävin urheilukentällä 10 km lenkillä. Viimeisen km:n "juostahissuttelin", muut kävelin. 11 lämmintä. pikkuruisin pisaroin vihmoili vesiä. 18.30 maissa tulin kotiin.

Iltapalaa ja teetä.

Tänä aamuna aamupalalla välähti yht´äkkiä päähäni, että tämän viikon tiistaina olisi ollut Häkkilän-Peltokylän-Kohmun yhteiskristillisen rukouspiirin kokoontuminen. Se kyllä unohtui täydellisesti.

Siunausta!

Ps. "Kun Jeesus oli kastettu, nousi hän kohta vedestä, ja katso, taivaat aukenivat, ja hän näki Jumalan Hengen tulevan alas niinkuin kyyhkysen ja laskeutuvan hänen päällensä. Ja katso, taivaista kuului ääni, joka sanoi: "Tämä on minun rakas Poikani, johon minä olen mielistynyt" (Matt. 3:16-17).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti