20191018

18.10.


Sydämelliset nimipäiväonnittelut Satu Lahtelalle, täältä meiltä!

Sehän on Perjantai. Aika hyvissäajoin nousimme. 2.6 astetta lämmintä silloin. Harmaata. Aamupalaa ja kahvia. Luin Sananlaskujen kirjaa.

Valmistauduin sunnuntain puhumisiin, sekä Illan SAARIJÄRVI RUKOILEE - kristittyjen yhteiseen rukousiltaan.

Kävin kylällä hakemassa 12 maissa Tuulalta avaimen, että saamme Kansakoulun ovet auki

Ruokaa ja kahvia

14:ksi menin avaamaan Kansakoulun ovet äänentoistomiehille. Kantelin myös kamoja sisälle.

Valmistautumista sunnuntain puhumiseen.

Marja-Leena on tänään seisonut leipomassa illan tilaisuutta vartenomalta osaltaan, sekä huomista synttärijuhlaa varten.

Kävin saunan löylyissä.

Ennen 17 ajelimme M-L:n kanssa Kansakoululle SAARIJÄRVI RUKOILEE - kristittyjen yhteistä rukousiltaa varten. Tarjoilunlaittajat, somistajat,, ym. vastuuhenkilöt alkoivat tulla sinne myös. Tuolit laitettiin paikoilleen. Äänentoisto ja soittimet jo olivat. 

Klo 18 alkoi rukousilta, johon saapui varmaan n. 90 henkeä. Johtelin illan. Yhteislauluja johteli pastori Hannu-Heikki Hyppönen. Hän oli valinnut laulut ja kasannut bändin, jossa oli kosketinsoittaja ja rumpali. Itse Hannu-Heikki soitti kitaraa. Yhteislaulut olivat innoittavia. Lauluja laulettiin illan aikana n. 9 kappaletta. Hannu-Heikki oli myös tämän kerran puhuja. Rukoukseen johdattajia oli yhteensä 15. Heidät oli pyydetty etukäteen. Jokainen heistä sai johdattaa sydämellään olevaan rukousaiheeseen. Sen lisäksi oli mahdollisuus kirjoittaa rukousaiheensa paperille. Niihin rukouksiin johdattelivat Matti Lehtomäki ja Samuli Lahtela. Milena Kuusjärvi - 5 v - lauloi isän - Timo Kuusjärven kanssa laulun Jippii, minä pääsen taivaaseen. Timo säesti kitaralla. Timo myös lauloi yhden tekemänsä laulun. Illan lopussa rovasti Veikko Vesisenaho - vaimonsa Virpi Vesisenahon kanssa - siunasi väkeä laulamalla Herran siunauksen. Iloitsin illasta, jossa oli runsaasti väkeä ja hyvä henki - enkä ole yksin ajatuksen kanssa. Suuri ilonaihe on, että yhdessä kaupungin kristittyinä saimme rukoilla yhdessä. Olimme - niinkuin olemmekin - kuin samaa seurakuntaa. Entäpä se kahvitarjoilu illan lopuksi? Olihan se maistuva. Iloinen puheensorina ennen tilaisuutta ja sen jälkeen teki "korville hyvää".
Paikat olivat nopeasti reilassa. Mitäpä voi muuta sanoa kuin: Kiitos Jumalalle kaikesta! Kiitokset myös kaikille vastuissa olleille! Erityisesti veljille ja sisarille Häkkilän-Peltokylän-Kohmun yhteiskristillisessä rukouspiirissä. Se piirihän toimi tilaisuuden järjestäjänä. Vietyämme Salmen kotiin tulimme mekin kotiin.

Iltapalaa ja teetä.

Siunausta!

Ps. "Olkaa kestäväiset rukouksessa ja siinä kiittäen valvokaa" (Kol. 4:2).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti