20191029

29.10.

Tiistaita. 1.1 astetta lämpimällä ylösnousun jälkeen, klo 7.15. Jauhoin pavut ja laitoin kahvin tippumaan. Kävin viemässä Danielin ja Emilian 8:ksi kouluun - toisen ala- ja toisen yläasteelle.

Palattuani koulukeikalta söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Saarnaajan kirjaa.

Laitoin takkaan tulen.

10:ksi ajelin helluntairukoushuoneelle Päivärukoushetkeen - 6 henkeä paikalla. 

Ajelin auringon paistaessa kotiin rukoushetkestä.

M-L oli valmistamassa ruokaa, joka maistui hyvälle - eihän se vanhan suukaan ole tuohesta. Kahvikin maistui.

Kirjoittelin "kirjoitelmaani". Aikaa kyllä kului, mutta ei kovin vauhdikkaasti etene. Vaan eipä sillä niin väliä olekaan. Sitä tulee luettua aina sitä jo kirjoitettua tekstiä ja muuteltua, yms.

M-L kävi kylällä asioilla ja samalla reissulla hoiteli koululaiset kouluistaan kotiin - no, ei nyt ihan kaikkia heistä, mutta Emilian ja Danielin.

Lopetettuani kirjoittelun lähdin Summassaaren kuntoportaille. 10 kertaa 153 porrasta ylos ja jatkoksi joka kierroksella 3.30 min. kävelyä polkua pitkin. Portaat lumiset. Auringonlasku oli värikäs kullaten rinteessä olevien mäntyjen runkoja. Punainen taivaanranta.

Jonkinajan kuluttua lenkin jälkeen söin mannapuuroa, jota M-L oli keitellyt. Kanelin ja karppisokerin kanssa maistui mukavalle.

Kävin läpi kirjoittamiani tekstejä.

M-L neuloi.

Siunausta!

Ps. "Kaikki on puhdasta puhtaille; mutta saastaisille ja uskottomille ei mikään ole puhdasta, vaan heidän sekä mielensä että omatuntonsa on saastainen. He väittävät tuntevansa Jumalan, mutta teoillaan he hänet kieltävät, sillä he ovat inhottavia ja tottelemattomia ja kaikkiin hyviin tekoihin kelvottomia" (Tiit. 1:15-16).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti