20201201

1.12.2020.

Sydämelliset nimipäiväonnittelut vaarilta ja mummilta, vielä tässäkin, toiseksi vanhimmalle lastenlapsellemme, Aaro, Oskarille, Tampereelle! Ylioppilasjuhlille ei nyt päästä - koskane on Koronan takia perutrtu. Mutta, eiköhän sellainenkin aika koita, jolloin se onnistuu.

Tiistai. 0.9 astetta lämpimällä noustessani. M-L kävi viemässä Emilian ja danielin kouluun 8:ksi. Satoi lunta - oli hyvä, että sain eilen peitellyksi ison "puukasan."

Tultuaan koulukkaiden viennistä huomasi M-L autotallissa eilen laitettuun pyydykseen menneen pyydystettävän. Koska "nakki" oli niin iso - rotille tarkoitettu - oli iso hiiri sen sisällä elävänä. M-L lopetti sen. Ei ole enää näkynyt jälkiä lumessa. Sanoin kyllä jo aikaisemmin, että se ei ole rotta, vaikka kookas lajinsa edustaja olikin.

Aamupalaa ja kahvia. luin Apostolien tekoja. Rukousta.

Tämän päivän varasin muihin, kuin puidenkärräyshommiin. Tein SAARIJÄRVI RUKOILEE - kristittyjen yhteisen rukousrintaman Rintamapostin 50. Lähettelin sen s-postina niille, joille se menee sitä kautta. Laitan sen tämän jutun loppuun.

Kahvia.

Laitoin kuoriin nimet ja osoitteet - niitä varten, joille Rintamaposti menee postin kautta.

M-L kävi hakemassa Danielin ja Emilian koulusta 14 maissa, kauppareissullaan.

Kävimme Rantalan Jussin kanssa monistamassa Rintamaposteja. Kiitos Jussille! Laitoin ne kuoriin postin edessä autossa ja postiin. Muutaman tiputtelin lähellä oleviin laatikoihin "rintamalaisille."

Laitoin takkaan tulen.

Ruokaa ja kahvia. Onhan tämä hienoa aikaa - pimeää ja jouluiset valot palavat sisällä ja ulkona.

Lueskelin kirjaa. Torkuin - enkä vain sitä. Menin uneen. En tiennyt kun Denis ja Daniel tulivat käväisemään. Heräsin kyllä kun olivat.

Lueskelin kirjaa.

Iltapalaa ja teetä.

Seurasin uutisia ja TV7:aa.

Siunausta!

Ps. "Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en minä pelkäisi mitään pahaa, sillä sinä olet minun kanssani; sinun vitsasi ja sauvasi minua johdattavat" (Ps. 23:4).



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti