20201207

6.12.2020.

Hyvää Itsenäisyyspäivää jokaiselle!

Sydämelliset onnittelut 103 vuotta täyttävälle Suomelle! Kiitos Jumalalle synnyinmaastamme! Jumal, ole meille armollinen kansakuntana ja anna hengellinen herätys keskuuteemme!

Syvämmelliset nimipäiväonnittelut Ilolan Nikolle ja Malviston Niilolle! 

Nousin Itsenäisyyspäivään myöhemmin kuin M-L. Siksipä tuntuikin mukavalta kun pöydällä paloi sinivalkoinen kynttilä vieressään koriste, jossa oli sinivalkoiset kukat. Muut jouluiset valot paloivat. Harmaus ja hämäryys vielä korostivat tunnelmaa. 2.9 astetta lämmintä. Lumetkin olivat aikalailla sulaneet - mutta sitä vieläkin oli.

M-L oli jo paistanut keto-pizzaa, jota salaatin ja kahvin kanssa suuhun sai pistellä.

Luin Roomalaiskirjettä.

Seurasimme oman seurakunnan tilaisuuden, joka oli eiliten "purkitettu" nettilähetys. Hyvin siellä työntekijäveljemme Sven ja Hannu-Heikki saarnailivat. Uskotv:sta voi tilaisuuden katsella, Saarijärven helluntaiseurakunnan kohdalta. Perään seurasimme ekumeenisen Itsenäisyyspäivän juhlajumalanpalveluksen, Helsingin tuomiokirkosta.

Kävin 6 km rukous/kävelylenkillä urheilukentällä - ja "raetista ilemookin" oli ihan piisalle asti.

Söimme hyvän Itsenäisyyspäivän aterian, hyvine jälkiruokineen ja kahveineen.

Seurailimme Linnan juhlia, jotka nekin olivat etänä. Iltapalaa ja kahvia/teetä siinä samalla.

TV7:sta seurasin uutisia Lähi-idästä ja dokumenttiohjelman presisentti Kyösti Kalliosta. Hänellä oli erityistehtävä - niinkuin ohjelman nimikin oli - Suomen vaikeina sotavuosina. Uskovana avioparina heidät oli Jumalan toimesta asetettu sellaiseen tehtävään. Kiitämme heistä Jumalaa!

Siunausta!

Ps. "Jumala, joka on tehnyt maailman ja kaiken, mitä siinä on, hän, joka on taivaan ja maan Herra, ei asu käsin tehdyissä temppeleissä. Eikä hän ole ihmiskäsin palveltavissa, ikään kuin hän tarvitsisi jotakin, hän, joka itse antaa kaikille elämän, hengen ja kaiken muun. Hän on tehnyt koko ihmissuvun yhdestä ainoasta ja asettanut kansat asumaan kaikkialla maan päällä. Hän on säätänyt ihmisille määräajat ja asumisen rajat, jotta he etsisivät Jumalaa, jos ehkä hapuilemalla löytäisivät hänet. Hän ei kuitenkaan ole kaukana yhdestäkään meistä, sillä hänessä me elämme ja liikumme ja olemme" (Apt. 17:24-28).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti