20201222

22.12.2020.

Joulu on jo ovella. Tiistai. 2.9 astetta lämmintä nousun aikaan. Harmaata. Sula maa. M-L noussut aiemmin. Hellanuunissa paistui jo jouluisia ruokia. Kinkku oli yön aikana paistunut - sen M-L kävi johonkin aikaan ottamassa uunista pois.

Aamupalaa ja kahvia. Luin 1. Korinttolaiskirjettä. Rukousta. 

Kävin viemässä jonkun joulupaketin -tervehdyksineen. Mukana evankeliumia.

Ruokaa ja kahvia.

Vein joulupaketin ja -tervehdyksen, sekä asioilla myös kylällä. Samalla reissulla "pistäysin" urheilukentän sulalla radalla 10 km kävely/rukouslenkillä. Hieman satoikin sen aikana.

Paluumatkalla kävin "Terheillä." Vein vähän jaettavaa evankeliumia ja samalla "tsekkaamassa" Danielin ja Emilian todistukset - jotka olivat tänään saaneet, kun joululoma oli alkanut. Ihan "mukiinmenevät tojistukset". Joissakin numeroissaon parantamisen varaa - mutta olisikinhan se tylsää, jos ei enää voisi mitään parantaa. Joulupaistamiset olivat sielläkin huushollissa menossa.

Tuomas-Antti - Enontekiöltä oleva nuori mies - oli poissaoloaikanani piipahtanut asialla meillä. Asuu nyt täällä Keski-Suomessa. Joulukuusen oli M-L nostanut jo sisälle. Minunhan se olisi pitänyt, mutta halusi sen pois autotallista, kun laittoi hiirille pyydyksiä pyytämään ja oviverhon kiinni. Denis oli löytänyt ihan hyvännäköisen kuusen. Kiitos!

Hörppäsin vähän kahvia ja lukaisin hetken kirjaa.

Kävin saunassa.

Iltapalaa. Joulua varten.  M-L jotain toimittelee.

Seurasin uutisia.

Meinasin tänä iltana alkaa kirjoittelemaan Kiehisen vuolijan joulutarinaa, vaan enpä saanut aikaseksi.

Siunausta!

Ps. "Herra on lähellä kaikkia, jotka häntä avuksensa huutavat, kaikkia, jotka totuudessa häntä avuksensa huutavat" (Ps. 145:18).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti