20201213

13.12.2020.

Sydämelliset nimipäiväonnittelut täältä meiltä Lampisenb Seijalle ja Suurosen Seijalle!

Sunnuntai. Nousun aikaan pakkasta 2.3 astetta. Maa ohuen lumen peitossa. Taivas oli harmaa.

Aamupalaa ja kahvia. 

Seurasimme M-L:n kanssa - Uskotv:n kautta - taltioidun tilaisuuden, joka koski vankilatyötä. Seurakuntamme jäsenet Vesa ja Kati Rautasaari olivat vastuussa. Hyvä tilaisuus. Tilaisuus oli tämän sunnuntain netti-kokous seurakunnassamme.

Denis ja Emilia käväisivät.

Seurasin vähän jälkikäteen - kelaillen - hiihtokisoja.

14:ksi menin Denikselle. Hän katseli, mistä johtuu kun automme tavaratilan luukku ei aukea. Vielä ei tullut selvyyttä. Jokatapauksessa hiiri on mennyt autoon sisälle ja penkkiä nakerrellut. Ei voi nyt viedä autotalliin. M-L asetteli nakkeja pyyntiin. Poishan ne elikot pitäisi saada.

Söimme.

M-L surautteli papparaisen haivenet pois päätä koristamasta.

Kävin ottamassa vähän happea - ts. 6 km kävin kävellä "jurpottelemassa" urheilukentän hämärissä.

Laitointakkaan tulen.

Kävin saunassa.

Tänään tuli Tampereen helluntaiseurakunnasta korkeatasoinen, jouluinen, musiikkitilaisuus, joka on katseltavissa you tubesta (Tampereen helluntaiseurakunta). Olihan siellä nähtävissä tuttujakin. "Meijjän" Tero luki Raamattua ja hänen vaimonsa, mari, soitti orkesterissa huilua. Leevi Kurki soitti selloa. Hänet mainitsen ihan siksikin, että Leevin isän, Juhan, kanssa olimme samalla raamattuopiston kurssilla, Katinalassa - ja vieläpä huonetovereitakin. Juhan koti on Muoniossa. Mekin asuimme silloin Lapissa, Enontekiöllä. Kuuluimme samaan helluntaiseurakuntaan. Juhan isän, Ilmarin, kanssa menimme Vienan Karjalaan 90-luvun alkupuolella ja teimme sinne useita matkoja yhdessä. Ilmari oli Muonion helluntaiseurakunnan vanhimmistoveli ja elää vaimonsa kanssa vieläkin Muonion Kihlangissa. Aune-vaimo täytti juuri äskettäin 91 vuotta. Ilmari on jo vuosia takaperin sen virstanpylvään ohittanut. Paljon on hyviä muistoja yhteisestä evankeliumuintyöstä.

Seurasin vähän takautuvasti hiihtoja.

Iltapalaa ja teetä.

Katselin uutisia.

Siunausta!

Ps. "Jumalan sana on elävä ja voimallinen ja terävämpi kuin mikään kaksiteräinen miekka. Se tunkee läpi, kunnes erottaa sielun ja hengen, nivelet ja ytimet ja tuomitsee sydämen ajatukset ja aikeet. Mikään luotu ei ole hänelle näkymätön, vaan kaikki on alastonta ja paljastettua hänen silmiensä edessä, ja hänelle meidän on tehtävä tili" (Hebr. 4:12, 13).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti