20201210

10.12.2020.

Joulukuu mennä huristaa vauhdilla eteenpäin. Tänään on torstai. Hyvä päivä sekin, niin kuin muutkin. M-L kävi viemässä Emilian ja Danielin kouluun 8:ksi. Noustessani oli 2.3 astetta pakkasella.

Aamupalaa ja kahvia. Luin Roomalaiskirjettä. Jälleen oli yksi pyydystettävä ilmestynyt ruokintapaikalle - niitä nakilla pyydettäviä. Rukousta. 

M-L leipoi ja laitteli jo valmiiksi jouluruokia.

Laitoin takkaan tulen.

Ruokaa ja kahvia.

Kävin hakemassa Emilian ja Danielin koulusta kotiin 14.

Kävin tekemässä 5 km rukous/kävelylenkin urheilukentän hallavalla radalla. N. keskimäärin 10 min. 10 sek/km-vauhdilla. Vaari opettelee taas lenkkeilemään. Elämme mukavaa "kaamosaikaa" täällä keskisessä Suomessakin; pimeät ovat lähekkäin toisiaan. Jouluisista valoista nauttii enemmän.

Lueskelin kirjaa.

Kävin saunan löylyissä.

Iltapalaa ja teetä useampaankin otteeseen. Nes-kahvin kanssa pääsin maistelemaan tänään tehtyä kakkua - joka oli hyvänmakuista.

Seurasin uutisia - myös Israelista.

Eilen tulleessa Sampossa (nro 49, 9.12.2020, s. 4. Lukijoilta-palstalla) oli erinomainen kirjoitus, otsikolla: Joulusta pääsiäiseen, jossa nimimerkki: Näin uskon, on kauniisti ja lämpimästi tuonut esille, hyvin henkilökohtaisesti, kuinka Joulu ja Pääsiäinen ovat kummatkin lahjaa Jumalalta. Kiitos kirjoittajalle ja lehdelle!

Siunausta!

Ps. "Vahvistu siis, poikani, siinä armossa, joka on Kristuksessa Jeesuksessa!" (2. Tim. 2:1).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti