20150714

14.7.

Tuli taas edellinen yö pötköteltyä täällä kotosalla. Kiitos Jumalalle elämästä kaikkinensa! Heräiltyämme - mieluummin ehkä vähän myöhään kuin kovin aikaisin - söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Aika lämmin sää. Kahvit kävin juomassa takapihan "huvimajassa". Luin Jesajan kirjaa. Marja-Leena luki hartauskirjasta luvun tälle päivälle. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Ennen 13 lähdin kylälle. Kävin apoteekissa, kaapassa, ja joitakin muitakin asioita hoitelin. Aarinko paistoi mukavasti.

14:ksi menin katselemaan evankelioimistapahtumaa torille. Sinne kurvaili monenlaisia mukavia "leikkikaluja" - eli moottoripyöriä. Kyseessä oli kristillisen moottoripyöräkerhon - Gospel Riders - vierailu. Tilaisuudessa olivat mukana paikkakunnan seurakunnat. Joidenkin vuosien aikana ovat Gospel Ridersit järjestäneet valtakunnallisen kiertueen - useampiakin reittejä pitkin - eri puolelle Suomea. Tämän vuotinen kiertue oli aluillaan. Nimenä sillä on 7xSF, Vaihda kaistaa. Oli erinomainen tilaisuus. Hyviä selkeitä puheenvuoroja ja musiikkia - sekä kahvia ja mehua höysteineen. Sää suosi tapahtumaa. On erittäin hienoa, että mennään evankeliumin kanssa - ja selkeästi kuten tänään - sinne missä ihmisiä on. Siitä voi olla seurauksena, että joku tulee uskoon heti siinä paikalla - tai myöhemmin. Tänään kävi niin iloisesti, että ainakin yksi ihminen tuli uskoon - saattoi tulla enemmänkin - ja ainakin yksi uudistui uskossaan. Nämä tulivat minun tietooni. Tuo mainitsemani uskoontullut kosketti kyllä minunkin sydäntäni - tietenkin jokainen uskoontullut - sillä olen hänen kanssaan puhunut pelastuksen asiasta ja ollut muutenkin kanssakäymisessä. Mm. kun johdin täällä Vapaaseurakunnassa kaksi Alfa-kurssia, sain sydämelleni kutsua tänään uskoontulleen henkilön - kävin hänen kotonaan - vaimonsa kanssa Alfa-kurssin päätösillalliselle kutsuvieraaksi. Niinpä hän sen jälkeen, kun oli pyytänyt Jeesuksen sydämeensä ja elämäänsä, katsoi minuun päin ja oli sanonut hänen kanssaan keskusteleville, minua ystäväkseen. Minut kutsuttiin hänen luokseen. Sain onnitella ja halata juuri uskoontullutta. Siinä vieressä istui myös se uudistunut mies, jota myös onnittelin. Tällaisilla asioilla ei voi kerskua, mutta iloinen saa olla. Yleensähän se menee niin, että on useampia ihmisiä, jotka ovat lenkkeinä ketjussa, kun Jumala lähestyy ihmistä. Monet kylvävät. Joku/jotkut leikkaavat. Raamattu sanoo, että sekä kylväjä, että leikkaaja saavat yhdessä iloita. Iloitsen - sen verran on "Jumalan valtakunnan työmiestä" sydämessäni. Tiedän, että yhdessä paikassa iloitaan todella paljon, kun yksikin syntinen kääntyy - taivaassa. Kyllä todellakin kannatti järjestää tämänpäiväinen uskovaisten moottoripyöräilijöiden tilaisuus Saarijärven torilla - ja kannattaa järjestää Suomen muilla paikkakunnilla kiertueen aikana. Ylistys Herralle!

Kävin torilta palatessani katsastuttamassa auton - ja meni läpikin - muutenkin kuin katsastushallin. Sekin on kiitosaihe.

Palattuani kotiin, oli M-L laittanut ruuan valmiiksi. Se maistui hyvälle - kalaa, kukkakaalia, salaattia. Oli niin aurinkoinen ilma, että piti mennä takapihan "huvimajaan" syömään. M-L:kin sinne kahvikupposensa kanssa tuli. Paljon kiitosaiheita tässäkin "osiossa".

Ruuan jälkeen lähdin ja työntelin ruohonleikkurilla nurmikot. Hiljakseen liikkumaan lähteminen on hyvä diapeetikoille - vähentää aterian jälkeistä "sokeripiikkiä", eli sokerinnousua.

Ruohonleikkuukoneen perässä kävelemisen jälkeen lähdin heti urheilukentälle 8.4 km "kävelynomaiselle" lenkille. 2 km jaksoissa menin. Väleissa venyttelin. Hidasta vauhtia hissukseen. Aurinkoista. 21 palasin lenkiltä.

Söimme iltapalaa ja joimme teetä - minä pakuria.

Pian varmaan ilmaantuu nettiin juliste "Ilta pimenee..." NUOTIOILLASTA, joka on Saarijärven torilla to. 6.8. klo 18. Varaahan aika tullaksesi paikalle.

Olemme rukoilleet Esvan seurakunnan - Komissa - rukoushuoneen lämmityksen puolesta. Syksyllä heidän pitää saada lämpö päälle rakenteilla olevaan rukoushuoneeseensa. N. 1/4 tarvittavasta summasta on kasassa. Jatketaan rukousta.

Siunausta!

Ps. "Valvokaa ja rukoilkaa, ettette joutuisi kiusaukseen; henki tosin on altis, mutta liha on heikko" (Mark. 14:38).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti