20150715

15.7.

Eläkeläiset nukkuivat pitkään tänään(kin) - minä pidempään. Aurinko paistoi. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Minä taas takapihan "huvimajassa". Siellä kun on jo niinkuin luonnonhelmassa. Luin siellä Jesajan kirjaa. M-L luki siellä hartauskirjasta paikan. Rukoilimme myös siellä.

Kävimme kylällä. M-L kauppa-asioilla, minä kävin tapaamassa torilla eilen uskoontullutta ihmistä ja vein hänelle jotain materiaalia, joka voi olla hänelle avuksi. Kävin myös aurinkoisella urheilukentällä kävelemässä "ihan tavallisen ihmisen kävelyä" 1.8 km. Liikunta on hyväksi diabetesta ajatellen. 

Palattuamme kotiin ajelin takapihan "huvimajan" lattiasta ruohon ruohonleikkurilla. Revin myös pihanvieriltä pois lubiineja - kirjoitettaneenko b:llä, vai p:llä - ettei leviä joka paikkaan.

Söimme - minä taas "ulkoruokinnassa" takapihalla.

Tyhjensin tuhkat takasta. M-L siivosi auton - ja oikein "viimesen päälle".

Kävin 8.3 km "kävelynomaisella" lenkillä Tarvaalan suunnassa, menopuolikas 7.56 min/km, paluupuolikas 7.28 min/km. Tulin pois 18.30 maissa.

19:ksi ajelin Rukousiltaan helluntairukoushuoneelle. 9 rukoilijaa.

Söimme iltapalaa.

Kuulimme Vesalta rukousillassa, että eilisessä Gospel Ridersien toritapahtumassa Saarijärven torilla oli tullut 3 ihmistä uskoon ja yksi uudistunut. Kiitos Jumalalle! Ei ollut turhaa järjestää sitä(kään) tilaisuutta.

Siunausta!

Ps. "Jos mahdollista on ja mikäli teistä riippuu, eläkää rauhassa kaikkien ihmisten kanssa" (Room. 12:18).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti