20150729

29.7.
Kotimiehet - vaari ja mummi - heräilivät täällä Tampereella uuteen ja aurinkoiseen päivään suhteellisen myöhään. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia - kahvia piti mennä juomaan ihan etupihan terassille aurinkoon. Onhan sillä terassilla muukin nimi, mutta eihän niitä kaikkia muista tällainen vanha takametsien ja salomaiden vaariska - alkoiko se p:llä ja päättyikö o:lla?
Luin Jesajan kirjaa.
Nooan kävi mummi herättelemässä, kun hänellä oli puoliltapäivin jalkapalloharjoitukset - tuossa ei kovin kaukana. Ns. taitoharjoitukset. Syötyään aamupalaa poika sinne pyörällä polkaisikin. Eelis, Miro ja Aaro nousivat myöhemmin. Kävimme M-L:n kanssa kaupassa ABC:llä ennen kuin toiset pojat nousivat.

Kävin "aurinkoisella baanalla" 1h 1min. "kävelynomaisella" lenkillä. Tuonne Pirkkalan suuntaan menin. Siltojen yli kauniissa järvimaisemassa.

Kun Nooa palasi harkoistaan, menivät he Miron kanssa pyörillä tuohon aika lähelle. Siinä kun on kuulema jokin sellainen pyörällä ajamiseen tarkoitettu alamäkirata.

Pian lenkiltä tulon jälkeen söimme.

Nooan pitikin syönnin jälkeen mennä jalkapallo-otteluun - samaan paikkaan halliin, jossa oli jo aiemmin päivällä harjoituksissa. Halusi mennä pyörällä.

Jonkin ajan kuluttua Nooan menosta, lähdimme mekin Miron kanssa sinne hallille - Miro pyörällä ja minä jalan. Edelleen aurinko paistoi - tänään ollut asteita yli 20. Katselimme Miron kanssa Nooan ottelusta ensimmäisen puoliajan. Hänen joukkueensa oli silloin 3-2 johdossa. Minulla oli päällä vain hihaton paita ja shortsit, joka asu tuntui hallissa kylmältä. Siksi lähdimme pois Miron kanssa. Aarokin saapui matsia katsomaan - oli ohikulkumatkalla omiin jalkapalloharjoituksiin kauemmas pyörällään. Hiukan alle tunti tuli minulle edestakaisin kävelyä kun hiljakseen hallille ja sieltä käveleskelin.

Vähän myöhemmin Eelis ja Miro lähtivät pyörillä vielä hallille ja Nooaa vastaan. Siellä oli kaksi peliä Nooankin joukkueella. He voittivat ylivoimaisesti molemmat. Kun pojat tulivat kotiin olivat he märkiä - oli alkanut satamaan.

Piampa pääsimmekin herkuttelemaan - mummi oli tehnyt pizzaa ja mansikkarahkaa. 

Ensi yönä johonkin aikaan saapuvat poikien isä ja äiti - Tero ja Mari - kotiin reissustaan.

Siunausta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti