20150724

24.7.

Hyvää Kristiinan nimipäivää, sinne aitoon Tunturi-Lappiin, Enontekiölle, jonne tänään tulitte pohjoisen suunnasta, mein Tehi-Marjalle vielä tässäkin!

Erinomaiset onnittelut tässä vielä myös Salmen Ullalle ja Paavolle, Enontekiölle, eilen olleen 38 v-hääpäivän johdosta! Taivaan Isän siunausta edelleen teidän avioliittoonne!

Heräiltyämme pilviseen päivään söimme aamupalaa ja joimme kahvia, tällä kertaa Mäkisen Eskon kanssa, joka oli meillä yötä - hänkin tuolta Enontekiöltä. Marja-Leena luki hartauskirjasta paikan tälle päivälle. Rukoilimme hetken yhdessä ennen kuin Esko jatkoi matkaansa. Kiitos käynnistä!

Kävin kylällä. Ensin vein helluntairukoushuoneelle nuotioiltakutsuja. Saavat ihmiset ottaa niitä ensi sunnuntain kokouksesta mukaansa ja olla kutsumassa toisia NUOTIOILTAAN, joka on Saarijärven torilla, to. 6.8. klo 18. Itse en pääse sunnuntain tilaisuuteen. 
Kävin myös kaupassa - ja urheilukentällä 2.5 km "kävelynomaisella lenkillä. Ensin menin 1 km, 7.16 min. Venyttelin hieman. Lopuksi 1.5 km yhteen jaksoon, 9.24 min (1 km 6.22 ja 500 m 3.02 min). Mustia pilviä, mutta ei satanut. Lämmin oli.

Katselimme Laksjohkasta, Pohjois-Norjasta, Tenon rannalta, Arctic North konferenssia 2015. M-L laittoi ruokaa. Söimme. Torkuin hieman.

Illalla katsoimme vielä Pohjoisten kansojen konferenssia Laksjohkasta. Hyvä konferenssi! Olisi mukava olla mukana. Jossain vaiheessa sellaista jattelimmekin, mutta tietyistä syistä se matka jäi - on kaukana. Söimme iltapalaa. Join pakuriteetä.

Tänään on satanut kuuroja - ja ne ovat olleet voimakkaita, kuten eilitenkin.

Emilia ja Daniel puhuivat puhelimessa - soittivat - mummin kanssa.

Lainauksille jatkoa:

"2. Emme voi olla epärehellisiä ja rakastaa lähimmäistämme

Herra vaatii ehdotonta rehellisyyttä, koska epärehellinen toiminta rikkoo toista käskyä: "Rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi" (Mark. 12:31). Roomalaiskirjeessä 13:9-10 sanotaan: "Käskyt ´Älä tee aviorikosta´, ´Älä tapa´, ´Älä varasta´, ´Älä himoitse´, samoin kaikki muutkin, voidaan koota tähän sanaan: "Rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi.´Rakkaus ei tee lähimmäiselle mitään pahaa."
Kun toimimme epärehellisesti, varastamme muilta ihmisiltä. Saatamme pettää itseämme ajattelemalla, että tappion kantaa liikeyritys, valtio tai vakuutusyhtiö, mutta jos ajattelemme asiaa loppuun saakka, varastamme itseasiassa liikeyrityksen omistajilta, muilta veronmaksajilta tai vakuutuksenottajilta. Se on sama asia kuin ottaisimme rahaa heidän lompakostaan. Meidän täytyy muistaa, että epärehellisyydestä aiheutuu aina vahinkoa muille." (Howard Dayton, Rahoillasi on merkitys, Kuva ja Sana 2011, s. 76-77.)

Siunausta!

Ps. "Odota herraa. Ole luja, ja vahva olkoon sinun sydämesi. Odota Herraa" (Ps. 27:14).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti