20150722

22.7.

Aamulla satoi. Noustuamme söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Jesajan kirjaa. Marja-Leena luki hartauskirjasta paikan. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Tänään on Leenan päivä. Mein talossakin on yksi Leenukka - minun  rakas vaimoni. Hänelle onnittelut täskii!

Kävimme M-L:n kanssa tapaamassa yhtä ihmistä tuolla "syrjäkylällä". 

Kotiuduttuamme reissulta laittoi M-L erittäin hyvänmakuista lohikeittoa - jossa perunoiden tilalla oli kukkakaalia. Kahvia.

Kävimme tuossa lähellä - Kusiaismäen rinteillä - mustikassa. 1 tunti oltiin. Molemmat saimme yhden ämpärillisen - tosin net mein ämpärit olivat 1 kg:n jugurttipurkkeja.

Tein 8.3 km "kävelynomaisen" lenkin Tarvaalan suuntaan, 7.58 min/km. Mukava pilvipoutainen keli.

19:ksi menin Rukousiltaan helluntairukoushuoneelle - 14 rukoilijaa. 

Palattuani kotiin rukousillasta, ennätin vielä katsomaan Pohjoisten kansojen konferenssia Sirmasta, Pohjois-Norjasta, TV7:n live lähetyksenä, netistä. Siinä samalla söimme iltapalaa ja joimme teetä - minä pakuria.

Saarijärvi kuulee - fasebook ja Saarijärven helluntaiseurakunta - fasebook, on tänään julkaissut julisteen NUOTIOILLASTA, joka on to. 6.8. klo 18 Saarijärven torilla. Illan järjestää Saarijärven helluntaiseurakunta

Lainausta:

"Totuuden Jumala

Totuudellisuus on eräs Jumalan ominaisuuksista. "Minä olen ... totuus" (Joh. 14:6). Hän myös kehottaa meitä heijastamaan Hänen rehellistä ja pyhää luontoaan: "Niin kuin hän, joka teidät on kutsunut, on pyhä, niin tulkaa tekin pyhiksi kaikessa mitä teette. Onhan kirjoitettu: ´Olkaa pyhät, sillä minä olen pyhä´" (1. Piet. 1:15-16).
Jumalan olemus on täysin vastahakoinen sielunvihollisen olemukselle. Johanneksen evankeliumissa 8:44 kuvataan sielunvihollista: "Hän on kaukana totuudesta, se on hänelle vieras. Kun hän valehtelee, hän todella puhuu omiaan, sillä hän on valehtelija ja valheen isä." Herra haluaa meidän muuttuvan Hänen rehellisen olemuksensa kaltaisiksi, ei sielunvihollisen epärehellisen olemuksen kaltaisiksi." (Howard Dayton, Rahoillasi on merkitys, Kuva ja Sana 2011.)

Siunausta!

Ps. "... jotka Häneen katsovat, ne säteilevät iloa, heidän kasvonsa eivät häpeästä punastu" (Ps. 34:6).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti