20150727

27.7.
 
Täällähän sitä - Tampereella - heräiltiin. "Terojen" rintamamiestalossa. Olivat Tero ja Mari lähteneet reissuun aamulla niin hiljaa, etten ainakaan minä tiennyt mitään. Noustuamme uuteen - pilviseen - päivään, söimme aamupalaa ja joimme kahvia/kuka mitäkin. Olemme täällä kotimiehinä. Aaron, Eeliksen ja Nooan lisäksi täällä on mukanamme serkkupoika - Miro. Timon poika. Luin Jesajan kirjaa. Rukoilimme hetken.
Puolenpäivän jälkeen lähdimme Miron, Eeliksen ja Nooan kanssa - tuonne n. 22 km päähän - Skeitti rampille. Mukava paikka kukkulalla. Pojat skeittailivat. Minä käveleskelin puolisen tuntia kukkulan ympärillä olevia teitä ja pyörätietä.Aurinko paistoi sen ajan kun olimme siellä.
 
Palattuamme takaisin, pääsimme pian syömään mummin laittamat ruuat. Hyvin maistuivat kaikille.
 
17.30. jälkeen lähdimme Nooan, Eeliksen ja Miron kanssa liikenteeseen. Veimme ensin Nooan tuonne jonkin matkan päähän yhdelle kentälle jalkapalloharjoituksiin. Siellä oli monia joukkueita harjoittelemassa. Menimme Eeliksen ja Miron kanssa toiseen paikkaan, missä oli skeittauspaikka. Siellä oli laajat hienot viheriöt. Jalkapallo- ja muita kenttiä useita - ja kaikki olivat nuoria pelaajia valmentajineen täynnä. Aurinkoista. Minä käveleskelin puolisen tuntia vihreyden keskellä olevia teitä. Kävimme hakemassa Nooan hänen harjoituksistaan. Harjoitukset kestivät vielä jonkin aikaa ollessamme siellä. Nooa oli maalissa. Torjui kyllä varmasti ja oli nopea. Kävimme paluumatkalla tuossa lähellä olevalla ABC:llä Hesburgerissa syömässä hampurilaiset. Taisimme olla kotona - ainakin tämän talon poikien - 20.30 ennen.
 
Aaro oli omissa jalkapalloharjoituksissaan 19 jälkeen aina yli 21. Meni pyörällä. Hänkin on maalivahti. 
 
M-L oli leipomassa sämpylöitä palatessamme. Iltapalaa söimme pariinkin otteeseen - sen hampurilaiskeikan lisäksi.
 
Sellaista on ollut vaariskan ja mummiskan päivä ollut - liikunnallisesti aktiivisten poikien kanssa. 
 
Siunausta!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti