20150719

19.7.

Noustuamme sunnuntaihin söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Jesajan kirjaa. Marja-Leena luki hartauskirjasta tämän päivän kohdan. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Ajelin helluntairukoushuoneelle 11:ksi kokoukseen. M-L jäi seuraamaan tilaisuutta hyviltä "Keskellä elämää" -juhlilta Seinäjoelta. Lehtosen Jarkko johteli tilaisuuden. Erno ja Sari Manni, jotka ovat työssä Kosovossa vierailivat tilaisuudessa - Sari käytti puheenvuoron ja Erno saarnasi. Saarna oli hyvfä - niinkuin Jarkonkin aloitus puheenvuoro. Musiikkiryhmä oli Tikkakoskelta - vahvistettuna Sarilla. Tiistaina toritapahtumassa uskoontullut ihminen oli mukana kokouksessa - hänestä silloin jotain kirjoitinkin. Kävin hänen luonaan uskoontulon jälkeisenä päivänä. Iloitsin, että hän oli mukana. Tilaisuuden loppuosassa rukoilin hänen puolestaan - hänen pyynnöstään - alttarilla. Kiitos Jumalalle! Hän vie omakseen ottaneita eteenpäin. Alakerrassa oli tilaisuuden päätyttyä hyvä lounas Kosovon työn hyväksi. 

Tulin kokouksesta kaupan kautta kotiin.

Jo aikaisemmin satoi kuin saavista kaatamalla, mutta niin myös iltapäivällä useaan otteeseen. Ukkonenkin kuului. Katselimnme netin kautta "Keskellä elämää" -kokoussarjan päätöstilaisuutta Seinäjoelta. Se oli samalla Seinäjoen helluntaiseurakunnan 80 v juhla. Tilaisuudesasa oli erinomainen henki - ja myöskin uskonhenki. 

Kun sade taukosi, menin 8.3 km "kävelynomaiselle" lenkille Tarvaalan suuntaan. Menopuolikkaan 8 min/km, paluupuolikkaan 7.22 min/km.

Iltapalaa.

Siunausta!

Ps. "Ja tämä on se lupaus, minkä hän on meille luvannut; iankaikkinen elämä" (1. Joh. 2:25).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti