20150728

28.7.
Täällähän sitä mummi ja vaari ovat edelleen kotimiehinä Tampereella. Ei herätty aikaisin. Aurinkoista. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia ennen kuin pojat nousivat - tai ainakin tulivat alakertaan. Luin Jesajan kirjaa. Kun vielä enemmän "myöhäisheränneet" kuin met olivat syöneet aamupalaa, pidimme "aamuhartauden - lainausmerkit myöhäisen ajankohdan vuoksi. Mummi luki hartauskirjasta paikan tälle päivälle ja rukoilimme yhdessä.
Kävin katsomassa Nokian testirataa, kun on tuossa lähellä. Se on visusti aidan ja porttien takana.

Menimme Miron ja Nooan kanssa tuonne n. 22 km päähän isolle Skeitti rampille - siellä kävimme eilitenkin. Suosittu paikka. Pojat skeittailivat. Minä tein kolme 20 min. mittaista "kävelynomaista" lenkkiä pyöräteitä - ja vähän muutakin tietä - pitkin. Eli yht. tunti. Väleissä pidin n. 10 min. tauon - venyttelin ja katselin skeittaajia. Yli 20 lämmintä. Sai hihattomassa paidassa ja shortseissa liikuskella. 
Ennen 18 palailimme. Söimme hyvät ruuat, jotka mummi oli laittanut. Näkyi maistuvan kaikille. Kahviakin - jotkut - tietenkin.
Eipä sitä kauaa paikallaan "marjailtu". Ennen 18.30. lähdimme viemään Eelistä jalkapalloharjoituksiin Nokialle - samoille alueille, jossa eilen olimme Miron ja Eeliksen kanssa. Nyt oli mummikin mukana. Minä taas vähän lenkkeilin "kävelynomaisesti". Muutaman jakson kiertelin - taisi yhteensä tulla tuollainen pyöreästi tunti. Aurinko paistoi. Aaro, Miro ja Nooa tulivat samalla alueelle pyörillä. He olivat tenniskentällä palloa lyömässä. Siellähän se Nokialla asustelee nykyään Suomen tämän hetken paras kilpakävelijäkin - Jarkko Kinnunen - joka on tällä hetkellä valmistautumassa Pekingin MM-kisoihin, jotka ovat ensi kuussa. Onhan sinne Suomesta lähdössä pari muutakin kävelijää - ja uusia on nousemassa, sekä naisissa, että miehissä.
Eeliksen harkkojen päätyttyä ajelimme Lidlin kautta kotiin. Toiset pojat olivat jo pyörillä hurauttaneet myös sinne. Laitoin saunan lämmite. Söimme iltapalaa. Kävin saunomassa. Aarokin taisi myöhemmin käydä. Myöhään menimme nukkumaan.
Tänään saimme mummin kää sellaisen syntymäpäiväkutsun, jota ei olisi voinut edes aavistaa vielä joku aika sitten.
Jotakin sain tehtyä tänään myös Saarijärven torilla to. 6.8. klo 18 olevan NUOTIOILLAN rakentumiseksi.
Siunausta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti