20160106

5.1.

Pakkasta 19 paikkeilla noustessamme. Aamupalaa ja kahvia. Laitoin takkaan tulen. Marja-Leena kävi hakemassa Emilian ja Danielin meille - heillä joululoma jatkuu. 

11:ksi ajelin Päivärukoushetkeen helluntairukoushuoneen alakertaan - 6 henkilöä. Paluumatkalla kävin kaupan kautta - ostin kinkun - niitä kun saa 50 % alennuksella.

Palattuani aloin jatkamaan työhuoneen setvimistä. Kansioita ja kansioita. Niitä kun selaa, niin aikaa kuluu - monenlaisia muistoja, monenlaista materiaalia. Mm. kolme kansiollista kokoamaani soluseurakunta-seminaari materiaalia. Seminaari on kolmiosainen - yksi paksu mapillinen kustakin osasta. Soluasiaan liittyy sekä hyviä, että ei niin hyviä muistoja - joka tapauksessa työtä tehtiin paljon. Ihmisiä koulutettiin/varustettiin paljon. Kuitenkin jokin jäi "kaihertamaan". Jos - niin jos - on tarkoitus/tarpeellista, niin vielä haluaisin palata asiaan ja kirjoitella siitä. Tässä ei sen enempää.

Söimme yhdessä lasten kanssa hyvät ruuat - ei kalliit, mutta VHH-sellaiset. 

Jäin jatkamaan hommiani, kun M-L lähti Emilian ja Danielin kanssa Tarvaalan kiekkokaukalolle luistelemaan - tosin vain lapset luistelivat. Pakkasta jo 20 astetta.

Illan mittaan katselimme netin kautta nuorten leijonien jääkiekkomatsin Venäjää vastaan Helsingissä - Suomi voitti maailmanmestaruuden. Huikean jännä ottelu. Siinä samalla tuli syödyksi iltapalaa ja juoduksi teetä. Ottelun loputtua tuli viesti Terolta, että ovat saapuneet - koko perhe - kaukomailta koti-Suomeen. Asu oli hyvä. Tervetuloa kotiin - kotimaahan!

"Ihmisten vajavuus kasvattaa" (kivi kiveä hioo => kivet purossa) (12.5.1996. olen radiosta kuulleena kirjoittanut tuollaisen ylös. Ajatukset on lausunut munkki-isä).

"Rukoileminen on heikoille pakollista, Jumala panee rukoilemaan" (tämän kirjoittelin ylös Lapin Kansa-lehdestä 11.5.1996. Sen on sanonut M. Palovaara).

"Minulla on ollut eniten ongelmia D. L. Moodyn kanssa, kuin kenenkään muun tuntemani ihmisen kanssa (sanonut D. L. Moody).

"Epäluulo ei ole henkien erottamista" (en muista, mistä tämän kirjoitin ylös).

JHs seuraava matka Uralin suuntaan on 18.1 alkaen. Matkaliput ovat jo olemassa. Nöyrästi pyytäisin esirukousta matkamme puolesta! Kiitos!

Siunausta!

Ps. "Hänen täyteydestään me kaikki olemme saaneet, ja armoa armon päälle" (Joh. 1:16).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti