20160911

11.9.

Tärkeimmät asiat ensin - ja hauskimmat. Minunkin kannaltani katseltuna. Pitää ihan kertoa. Eilen Milenan syntymäpäiviä koskien tuli Marja-Leenalta eilen minulle tekstyari, jossa luki: Milenalla oli ollu syntytäreillä hauskinta vaari. Tuotahan ei kannata kommentoida mitenkään - sen kun vain paistattelee.

Sitten niihin vähemmän tärkeisiin asioihin. Tänä aamuna heräilimme Helsingissä, NNKY:n hotelli-Helkassa. Ei ihan kovin hyvin tullut uni, mutta varmaan sitä tuli nukutuksikin. Illalla keittelimme huoneessamme vielä teetä ja söimme eväitä ennen nukkumaanmenoa.

Aamupala hotellin ruokasalissa oli kyllä runsas ja hyvä.

Ennen 10 luovutimme huoneen pois ja lähdimme kävellen lähellä olevalle kilpailupaikalle - Hietaniemen rannan suuntaan. Kilpailurata oli Hietaniemen hautausmaan vieressä - myöskin krematorio oli lähellä. Kilpailutoimisto oli meren rannassa, hienon hiekkarannan vieressä. Hieno paikka. Osanoton varmistus piti suorittaa 11:sta mennessä. 

Kilpailu alkoi klo 12. Kyseessä olivat SM-kilpailut maantiekävelyssä. Aurinko paistoi kilpailun aikana - oli yli +20. Erinomainen sää. Olin sarjassani kolmas. Matka 10 km. Aika 1.06.58. 6.47 min/km. Aika oli heikompi kuin Odensen kisoissa Tanskassa tänä kesänä. Lähtiessäni ajattelin, että jos alle 1.10 menee, niin hyvä. Ihan mukava kilpailu. 

Kuilpailujen jälkeen tuli syödyksi rantakahvilassa, jonka ikkunoista avautui näkymä merelle ja rannalle, jossa oli monia rantalentopallokenttiä - ja niillä runsaasti pelaajia. Muutenkin ihmisiä oli paljon auringossa. Lenkkeilijöitäkin oli. Rannassa, vedenrajassa oli paljon isoja lintuja. Palkintojenjako oli samassa paikassa. 

Kun seremoniat oli suoritettu lähdimme lampsimaan Helka-hotellille, jonka sisäpihan parkkipaikalla automme sai olla kilpailujen ajan. Sitten vain "koslaan" ja aloimme ajella kotia kohti. Joutsaan jätimme yhden kilpailijan. Eilen kun olimme menossa Hesaan päin, minulla oli mahdollisuus antaa yhdelle kotipitäjäni urheilijalle Jumalalla on sinulle asiaas -vihkonen. Hän oli saattamassa tätä Joutsasta kyytiin tullutta ja sinne jäänyttä meidän kyytiin. Vierumäen kohdilla kävimme kahvilla. Kotona olin 20 maissa. Kyydissäni olleet kilpakumttanit - tosin eri sarjoissa - jatkoivat matkaa omilla autoillaan. Matka meni hyvin. Sää on ollut tänään lämmin.

Laitoin saunan lämmite tultuani kotiin. Kun se oli kuuma, kiipesin vastan kanssa lauteille.

Söimme iltapalaa ja joimme teetä.

"On aivan yleinen ajatus, että aina täytyy puhua Jumalalle, ja ettei voi rukoilla ilman sanoja. Mutta harras, sanatonkin rukous on hänen silmissään suuriarvoinen" (Ps. 65:2).

Siunausta!

Ps. "Herran silmien edessä ovat miehen tiet" (San. 5:21).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti