20160928

28.9.

Noustuani ihan hyvissä ajoin laittelin aamupalat ja keittelin kahvit. Luin 1. Korinttolaiskirjettä. Harmaa sää - ei kuiten satanut.

Ajelin "Timoille" Höytiän kuusikoihin. Haloin - ja vähän pätkinkin - polttopuita jonkinlaisen rovion päivän mittaan - kaikki, mitä oli pölleinä tuli "pilputuksi". Välillä kävin sisällä syömässä ja juomassa kahvia. Miro vain oli kotosalla - flunssassa. 16-17 välillä - kun Pia ja Milenakin olivat tulleet kotiin - joimme vielä kahvit, ennenkuin lähdin ajelemaan kotiin. Tarvaalan suoralla ajeli Daniel pyörällään vastaan - taisi olla kaverilleen menossa. Hiukan tihkui vesiä. 

M-L oli lenkillä tullessani - ja "Terheillä" myös käväisi. Laitoin takkaan tulen. 

19:ksi ajelin Rukousiltaan helluntairukoushuoneelle - 16-17 henkeä.

Palatessani - kuten mennessänikin - satoi vettä. Taivaan Isä antoi meille hyvän sään eiliseen nuotioiltaan - ja Hänhän se johteleekin näitä evankeliumihommia.

Iltapalaa ja teetä.

Seurasimme Pyhän Hengen iltaa TV7:sta netin kautta.

"Sisäisen maailmani järjestys kasvaa, kun päätyän luoda sapatinrauhan päivittäisen elämäni kiireen ja rutiinin keskelle löytääkseni siten sen levon, jonka Jumala varasi itselleen ja ihmiskunnalle" (Gordon MacDonald).

Siunausta!

Ps. "Kohottakaa riemuhuuto Herralle. - Käykää hänen portteihinsa kiittäen, hänen esikartanoihinsa ylistystä veisaten. Ylistäkää häntä, kiittäkää hänen nimeänsä" (Ps. 100:1,4).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti