20160905

5.9.

Marja-Leena kävi laittamassa Emiliaa kouluun tänä aamuna ja toi Danielin meille, kun hänellä oli vähän kuumetta. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Roomalaiskirjettä. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä. Aikalailla aurinkoinen sää.

Pelasimme Danielin kanssa erilaisia itsekeksittyjä pelejä pelikorteilla.

Sytyttelin tulen takkaan.

Kävin noukkimassa kaksi  kilon jugurttipurkillista puolukoita tuosta menetetyn metsikön reunasta - aivan pihan ääreltä.

Hain Emilian koulusta meille.

Söimme - parsakaalia, sienikastiketta, nakkeja, voisulaa, salaattia... Vähän rymysimme Danielin ja Emilian kanssa. Emilia keitti kahvit.

Kävin 5 km "kävelynomaisella" lenkillä urheilukentällä. Siellä oli runsaasti lukiolaisia, sekä mies-, että naisvoimisteluopettajan kanssa. Heillä oli UKK-testi. Miesopettaja pyysi minua kertomaan oppilaille kilpakävelystä. Niinpä puhuin heille lajin tekniikasta ja säännöistä, sekä näytin miten se käytännössä tapahtuu. Aurinkoista.
M-L kävi omalla lenkillään, mikä on hyvä asia.

18:ksi ajelimme M-L:n kanssa Hirvaskankaalle, Elävät kivet -seurakunnan kokoontumispaikkaan. Siellä on menossa pidempi kokoussarja. Tänä iltana puhui Patrick Tiainen. Takanamme istui pikkuneiti-Milena, joka oli lähtenyt kokoukseen isä-Timon ja äiti-Pian kanssa. Oli paljon porukkaa.

Kokouksesta menimme tien toisella puolella olevalle ABC:lle pizzalle.

+8 kun tulimme kotiin.

"Tyydy olemaan pieni lapsi ja ottamaan vain yksi askel kerrallaan. Pysy aina nöyränä ja taivu olemaan mitätön. Älä luule menettäväsi vaikutusvaltaasi tunnustaessasi olevasi väärässä. Aseta Jumala ensi sijalle, muut seuraavalle - viimeiseksi itsesi" (L. Barter-Snow).

Siunausta!

Ps. "Mitä se hyödyttää ihmistä, vaikka hän voittaisi omaksensa koko maailman, mutta saisi sielullensa vahingon" (Matt. 16:26).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti