20160921

21.9.

Kyllähän se tuo aika rientää. Nousimme hyvissä ajoin. Sumuinen aamu. Taisi olla +4 kun nousimme. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Roomalaiskirjettä.

Ajelimme jälleen Marja-Leenan kanssa Höytiän rauhallisiin kuusikkomaisemiin, "Timoille". Matkalla M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä matkan aikana. Pia ja pikku-Milena kotosalla. Menimme hieman aikaisemmin tänään, kun poislähtökin ajoittui aikaisemmaksi. Kärräilimme kahdestaan. Ruuan ja kahvin jälkeen vielä "hetken heiluimme". Hyvät säät olleet saada puut ulkoa katon alle. Siunausta kaikki sekin. Eipä sinne enää kovin iso kasa jäänyt kun tämän päivän hommat lopetimme.

Ajelimme sitten kotiin - toisenlaisiin mummin ja vaarin hommiin. Otimme Emilian ja Danielin koululta kyytiin - plus heidän molempien pyörät - ja tulimme meille. Äidillä meni työpaikalla tänään pidempään. Menivät kotiin sitten kun isä tuli töistä.

19:ksi huristelin helluntairukoushuoneelle Rukousiltaan - 14 rukoilijaa.

Iltapalaa ja teetä.

"Sisäisen maailmani järjestys kasvaa, kun alan tilkitä "aikavuotojani" ja käyttää tehokkaimman työaikani kykyjeni, rajoituksieni ja tärkeysjärjestykseni mukaisesti" /Gordon MacDonald).

Siunausta!

Ps. "Kristus teissä, kirkkauden toivo" (Kol. 1:27).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti