20160912

12.9.

Marja-Leena meni aamulla laittamaan Emiliaa ja Danielia kouluun, mutta molemmat olivat pyörillään hurauttaneet jo kouluun. M-L oli sitten jatkanut pyällään ja polkaissut voimalaitoksen lenkin - yli 12 km. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä. Luin Roomalaiskirjettä.

Kävin 13 maissa 2.2 km tavallisen kävelyn lenkillä - samalla tavoittamassa Danielia ja Emiliaa heillä kun tulevat koulusta. Daniel sieltä polkaisikin pyörällään. Emilia ei vielä ennättänyt tulla, kun lähdin käyskentelemään kotiin päin. Aurinko paistoi.

Syötyäni ajelin Muittarin kylälle. Katselin paikkaa nuotioillalle - asia kun on ollut sydämelläni. Yksi kohtalaisen sopiva paikka löytyikin Muittarinkosken sillan poskesta. Kävin yhdessä talossa, josta sain selville katselemani paikan maanomistajan. Samalla juteltiin hengellisistäkin asioista ja sain antaa Jumalalla on sinulle asiaa -vihkosen.

Palailtuani kotiin soittelin maan omistajalle. Siinä sopii pitää nuotioillan. Niinpä on - jHs - Kutsu tulille - NUOTIOILTA ti.27.9.2016. klo 18 Muittarinkosken sillan poskessa. Tarjolla lettuja, nokipannukahvia, makkaroita ja ohjelmaa nuotion äärellä. Laitahan korvantaakse ja tule mukaan! Kaikki ovat sydämellisesti tervetulleita.

Kävin pienellä palauttelulenkillä eilisen kisan jäljiltä. Ensin Mannilan pururadalla 2 km 750 m. Sieltä ajoin urheilukentälle ja kävelin 2.4 km. Eli yhteensä 5 km 150 m - ja aikaisemmin päivällä suoritettu jalkaisin eteneminen, niin yhteensä 7 km 350 m. Sää ollut aurinkoinen.

Lenkin jälkeen kävin kyllä suihkussa, mutta kun Denis oli lämmittämässä saunaa ja sinne kutsuttiin, niin sinnehän sitä lauteille Deniksen ja Danielin kanssa. Eikähän tässä ole matkaa kuin 1 km.

Palattuamme takaisin kotiin aloimme katsoa Timon perheeltä joululahjaksi saamaamme elokuvaa: WAR ROOM. Ennätimme sen jo taittaa koneeseen, mutta kun saunaan kutsu tuli menimme ensin sinne. Onhan se koskettava elokuva! Ja täyttä asiaa pari tuntia. Kyllä sen aikana kyynelkanavia avataan useaan otteeseen. Suosittelen katsomaan! Ennätimme katsoa elokuvan ennen seuraavaa joulua. 

"Me emme voi ymmärtää, mutta me voimme luottaa ja - odottaa.
Elä uskossa. ja usko itsesi pelkäämättä Jumalan huostaan. Hän on kanssasi" (F. W. Robertson).

Siunausta!

Ps. "Hän kutsuu omat lampaaansa nimeltä ja vie heidät ulos ... ja lampaat seuraavat häntä, sillä ne tuntevat hänen äänensä" (Joh. 10:3, 4). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti