20160923

23.9.

Harmaa aamu ja päivä - kuitenkin kuiva. Noustuamme söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Roomalaiskirjettä. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Ajelin Muittarille. Jakelin sinne ja ympäristöön nuotioiltakutsuja, sekä Jumalalla on sinulle asiaa -vihkosia. Ti. 27.9. klo 18 on - jHs - nuotioilta Muittarinkosken sillanposkessa. Infoa tuossa blogijutun vieressä.

Palailtuani kyliltä, ja kahvia juotuani, menin ja sahailin sirkkelillä eilen karsimiani rangantapaisia, sekä joitakin liian pitkiä puita liiteristä. M-L kävi hakemassa koululaiset, Emilian ja Danielin meille koulun jälkeen. Vähän syötiinkin ja jatkoin hommiani. Daniel ja Emilia tekivät puusepäntöitä autotallin edessä. Mukavahan se on jotakin rakennella ja nakerrella. Emilia teki ristin, jonka meinaa seinälleen laittaa ja Daniel väkerteli jakkaraa.

Kävin viemässä Emilian kotiin kun äiti oli tullut töistä. Daniel jatkoi hommaansa.

16.30:ksi menin tuolienlaittotalkoisiin lukion saliin - siellä kun oli tänä iltana Uuden Elämän ilta. Ei siinä kauan "nokka tohissut" kun tuolit olivat paikoillaan - väkeä kun oli. Ajelin kotiin.

19:ksi ajelimme M-L:n kanssa takaisin lukion saliin, jossa alkoi em. ilta. Patrick Tiainen oli puhumassa. Pastoripariskuntamme - Turuset - johtelivat illan. Ylistystä oli ja Patrickin vaimon todistus. Pelastusta tarvitsevat saarijärveläiset eivät ole vielä lähteneet isommin liikekannalle. Muuten oli kyllä hyvin väkeä.

Tilaisuuden jälkeen ajelimme kotiin. Laitoin takkaan tulen. Iltapalaa ja teetä.

"Sisäisen maailmani järjestys kasvaa, kun tahdon Kristuksen lailla käyttää kaiken oppimani muiden palvelemiseen" (Gordon MacDonald).

Siunausta!

Ps. "Taivaat julistavat Jumalan kunniaa" (Ps. 19:1).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti