20160915

15.9.

Puolivälissä syyskuuta - eli, pianhan se on joulu. Hikinen yö flunssasta johtuen. Olo kuitenkin parempi kuin eilen. Rauhallisesti lepäillebn olen tätä flunssaa pitänyt - niin siitä nopeiten pääsee eroon. Eikä minussa yleensä pitkään ole tämänkaltaiset taudit pesineet. Enkä usko, että nytkään.

Sängystä nousun jälkeen söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Roomalaiskirjettä. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä. Käytämme rukoillessamme - mitenkään nyt korostamatta erinomaisuuttamme - Fidan-, Avainmedian ja Open Doorsin rukouskalentereja, sekä itse ylöslaittamiamme esirukousaiheita, joita on lähetetty tai tietoomme tullut. Myös Saarijärvi rukoilee -rukousrintaman rukousaiheet sisältyvät rukouksiimme, yms. Uskomme, että Jumala kuulee - ja vastaa. Rukous on Jumalan suunnitelma. Ilman rukousta olemme kaukana siitä, mitä Hän on ajatellut. Seurakuntien ja meidän yksilöihmisten suurin ongelma löyty(y)nee elämästä ilman rukousta. Suunnitelmat, strategiat ja organisoinnit ilman rukousta ovat tyhjänveroisia. Seurtakuntiemme ja yksilöuskovien elämän menestyminen Jumalan tahdon mukaan on suoraan verrannollista niiden rukouselämään. Jos olemme paljon menettäneetkin rukoilemattomuutemme tähden, niin meillä on vielä mahdollisuuksi loppuelämämme ajan, jos tartumme kiinni Jumalan kasvojen etsimiseen - tämän sanon itsellenikin.

Jossain vaiheessa söimme ja kahviakin tietenkin juoskentelimme.

Tuli torkusteltua sohvalla ja kuunneltua Radio Deitä. Sateet -ohjelmaa sitten tuli jo kokonaan hereillä ollen seurattua.

M-L teki ruisleipää, jota sitten heti kuumana tuli runsaan voin kanssa maisteltua. Ja hyvää oli. 

Iltapalaa ja teetä  

"Sisäisen maailmani järjestys kasvaa, kun käsitän, että sisäisen, hengellisen maailman täytyy hallita ulkoista toiminnan maailmaa" (Gordon MacDonald).

Siunausta!

Ps. "Yli kaiken varottavan varjele sydämesi, sillä sieltä elämä lähtee" (Sananl. 4:23).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti