20160925

25.9.

Noustuamme laittelimme aamupalat ja keittelimme kahvit. Luin 1. Korinttolaiskirjettä. Kostea sää. 

10:ksi ajelimme helluntairukoushuoneelle Rukoushetkeen, joka on aina alakerrassa ennen yläkerrassa olevaa tilaisuutta - n. 15 rukoilijaa. Satoipi.

11 alkoi yläkerran tilaisuus. Arto Riihinen johteli. Ilontuojat -lastenkuoro lauloi. Mika Turunen puhui hyvän opetuksen armolahjoja käsittelevään sarjaan. Kokouksen jälkeen kahvit alakerrassa.

Palailimme kokouksesta kaupan kautta kotiin. 

M-L laittoi ruokaa. Söimme. Ol hyvvee.

16:ksi menin Vapaakirkkoon. Siellä olivat puhumassa Torsti ja Pirjo Erikson. Mielenkiintoista kuultavaa. Patrick Kärki käytti myös mielenkiintoisen puheenvuoron. Kahvitarjoiluunkin osallistuin. Lehtomäen Teppoakin - pastori Lahdessa - oli pitkästä aikaa mukava tavata, vaikka jutteluun ei paljoa aikaa ollutkaan.

Kotosalla sitten iltaa vieteltiin. AlfaTV:stä - netin kautta - tuli jotakin katsottua. Eilen illalla katselimme TV7:sta netin kautta Iloisen antamisen iltaa, sekä elokuvan: Enemmän kuin unta - Mohammedin tarina. Se oli koskettava muslimipaimentolaisen uskoontulokertomus. Sitä ennen katselimme myös OM:n perustajan George Werverin elämästä kertovaa filmiä. Mielenkiintoinen.

Uskotv Saarijärven helluntaiseurakunta, kohdasta löytyy nyt Saarijärven helluntaiseurakunnassa,18.9. pitämäni puheenvuoro. Syy - jonka tiesin jo eilen kirjoittaessani siitä, että sitä ei löydy em. paikasta - oli palvelimessa. Tuskinpa nyt kukaan edes ajatteli, että olisin syyttänyt ketään. 

"Sisäisen maailmani järjestys kasvaa, kun päätän jatkuvasti laajentaa elämäni hengellistä keskusta" (Gordon MacDonald).

Siunausta!

Ps. "Herra on teidät valinnut seisomaan hänen edessänsä ja palvelemaan häntä" (2. Aikakirja 29:11).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti