20160909

9.9.

Sumuinen aamu. Aurinkokin paistoi. Marja-Leena kävi viemässä Emilian ja Danielin kouluun. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Roomalaiskirjettä. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

11:ksi ajelin Päivärukoushetkeen helluntairukoushuoneelle. Neljä rukoilijaa.

Rukoushetkestä ajelin suoraan hakemaan Danielin koulusta meille. 

M-L leipoi ja valmisteli tarjoiluja.

Seurasimme Ruotsin pikkuprinssin kastetilaisuutta.

13 maissa hain Emilian koulusta meille.

Kävimme Danielin kanssa noukkimassa kilon jugurttipurkilliset puolukoita tuosta tontin reunasta.

Laitoin tulet takapihan pressusaunan mustan kiukaan alle. Esilämmitystä. Menin urheilukentälle 6 km "kävelynomaiselle" lenkille - jaksoissa sen tein. Tekniikkaan kiinnitin huomiota. Aurinkoista, +18 ja silleen. Palattuani lenkiltä jatkoin saunan lämmitystä. Tein vastan koivuista, joissa oli jo keltaisia lehtiä.

Denis ja Daniel saapuivat 18.30. Timo ja Milena vähän myöhemmin. Tero perheineen 19 maissa. Deniksen ja Timon kanssa menimme pressusaunan löylyihin hiukan ennemmin kuin "Terot" tulivat. Tero tuli heti myös saunan lauteille. Mukava löyly - ja vasta oli oikein hyvä, vaikka näin myöhäiseen ajankohtaan oli tehty. Lehtiä ei paljonkaan lähtenyt. Siinäkin on nautinto kun saa välillä vilvuutella takapihalla. 

Saunan jälkeen sitten päästiin syömään pizzaa, ym pöydän antimia, joita M-L oli tarjolle laittanut. Terhi-Marja ja Emiliakin tulivat tyttökerhosta meille. Meitä oli yhteensä 13 henkeä.

Katsottiin vähän 30.5.2010. Katajamäen Raimon kuvaamaa ja tekemää DVD:tä siitä On tullut kiitoksen ja ylistyksen aika- juhlasta. Mukava, kun sellainenkin muisto on olemassa. Aaro, Eelis ja Nooa lähtivät Timon ja Milenan mukana heille yöksi. Olimme meillä neljisin - sillä Tero ja Mari ovat meillä yötä.

Sellaistahan se.

"En kysynyt minkälainen oli oloni, tai mitä vaivoja ja kieltäymyksiä sain osakseni, jos vain voin voittaa lähimmäisiäni Kristukselle. Nukkuessani uneksin siitä, ja herätessäni kohdistui ensi ajatukseni Jumalan minulle uskomaan suureen tehtävään. Halusin olla tulenliekki, joka alinomaa leimusi Herran palveluksessa elämäni viime hetkeen saakka" (David Brainerd).

Siunausta!

Ps. "Olkoon mielenne siihen, mikä on ylhäällä, älköön siihen, mikä on maan päällä" Kol. 3:2).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti