20160918

18.9.

Aamu oli usvainen. +2 herättyäni. Noustuani sunnuntaihin keittelin kahvit ja valmistauduin kaikessa rauhassa päivän tilaisuuteen. Marja-Leena valmisteli noustuaan aamupalaa. Luin Roomalaiskirjettä. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

10:ksi ajelimme M-L:n kanssa helluntairukoushuoneen alakertaan rukoushetkeen. 9 rukoilijaa.

11 alkoi yläkerrassa kokous. Sen johteli Niko Ilola. Raija Kalenius soitti kahteen otteeseen harmonikalla usean kappaleen. Puhuin yksinkertaisia perusasioita - mitäpä sitä muutakaan. Ja kun se on vielä Herralta siihen hetkeen saatua, niin eihän sitä muusta halua puhuakaan.Yleensähän ihmiset tykkäävät - joko hyvää, tai huonoa. Sitä ei kannata jäädä koskaan mittailemaan. Ennen puhumistani kuuntelutin Timo Kuusjärven sanoittaman, säveltämän ja laulaman kappaleen: Rakkauslauluista kaunein. Se on live äänitys Timon konsertistä syyskuulta 2015. Koskettava kappale. Milloinkahan niitä saamme kuultavaksi oikeille äänitteille? Tilaisuuden jälkeen oli kahvitarjoilua alakerrassa.

Aurinko paisteli siniseltä taivaalta - niinkuin koko päivän - ajellessamme kotiin. 

Katselin Paraolympialaisia. Laitoin tulen takkaan. Söimme hyvää ruokaa.

Emilia ja Daniel tulivat pyörillä meille. Äiti perässä kävellen. Deniskin käväisi siinä kun olivat poislähdössä.

Katselin AlfaTVnetistä elokuvaa: Vauhtipyörä. Oli hyvä ja koskettava. Suosittelen katsomaan, ellet ole vielä katsonut. Varmaan arkistosta löytyy. M-L:kin tuli sitä katsomaan. Katselimmekin sitten AlfaTV:n ohjelmia, jota sattuivat olemaan hyviä. Siinähän sitä tuli illan mittaan aina jotakin suuhunsakin otettua.

"Sisäisen maailmani järjestys kasvaa, kun suostun näkemään mikä minua ajaa, ja kuuntelen hiljaa Kristuksen kutsua" (Gordon MacDonald).

Siunausta!

Ps. "Minä en juokse umpimähkään, en taistele niinkuin ilmaan hosuen, vaan minä kuritan ruumistani ja masennan sitä, etten minä, joka muille saarnaan, itse ehkä joutuisi hyljättäväksi" (1. Kor 9:26-27).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti