20160902

2.9.

Pilvinen aamu. Maa oli kuitenkin kuiva. Marja-Leena kävi viemässä Emilian ja Danielin kouluun kun oli niin sateen näköistä. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Roomalaiskirjettä. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

11:ksi ajelin Päivärukoushetkeen helluntairukoushuoneelle - 3 henkeä.

Rukoushetkestä menin suoraan hakemaan Danielin koulusta 12 maissa.

Söimme.

M-L työnteli ruohikkoa - hyötyliikuntaa, koska onhan sekin pakko tehdä. Imuroin autoa. Levittelin kärryssä eilisen illan jäljiltä olevaa nuotioiltakalustoa kuivumaan - sekun kastui siellä nuotioillassa. Danielkin työnteli takapihalla ruohikkoa. Kävimme Danielin kanssa keräämässä ämpärit täyteen puolukoita tuosta tontin reunamilta. Tosin ämpärit olivat vain kilon jugurttipurkkeja. Daniel keräsi yhden, minä kaksi. Siinäkin on hyvin puolukoita. Aurinkokin paistoi, vaikka vettäkin tuli oikein "hereästi" jonkin aikaa vähän myöhemmin. Se olikin kaunista, kun aurinko paistoi jo vähän matalammalta ja vettä satoi. Puun lehdet loistivat märkinä auringon loisteessa.

17:ksi ajelin helluntairukoushuoneen varaston eteen. Olimme Rantalan Jussin kanssa sopineet siihen aikaan laittavamme penkit, ym. nuotioillassa olleet tavarat varastoon. Niin teimme. Kiitos Jussille! Terhi-Marja oli ruksalla samaan aikaan pitämässä tyttökerhoa. Emilia sieltä juoksi kesken kerhon sukkasillan luokseni, huutaen: Vaaaaariiii! Eilen illan nuotioillassa Emiliakin oli vastuissa - jakeli laulumonisteita ihmisille. Danielkin istuinpalleja ja pöytiä. Nuorenahan sitä pitää päästä mukaan evankeliumintyöhön.

Samalla reissulla - penkkien laittoreissulla - menin urheilukentälle, jossa tein aurinkoisessa säässä 10 km "kävelynomaisen" lenkin. Ensin menin yhtäjaksoisen 5 km, km-ajoin 7.23. - 7.08 min. Venyttelin. Jatkoin yhtäjaksoisen 5 km, km-ajoin 7.11., 6.48., 6.45., 6.27., 6.35. Aurinkoista.

Palattuani lenkiltä oli M-L putsaamassa Danielin ja minun noukkimia puolukoita. Laitoin tulen takkaan ja saunan kiukaan lämmite.

Mukava oli jälleen käydä löylyissä - ihan vastan kanssa - ja vilvuutella n. +11 asteisessa säässä takapihalla. M-L:kin tuli löylyihin "toisen kierroksen" aikana.

Iltapalaa ja teetä.

"Meidän on levättävä hänen tahdossaan, ei vain alistuttava olosuhteisiin, ei vain välttämättömyyteen tyydyttävä, vaan sen sijaan levättävä tyynenä tietäessämme, että hän ohjaa elämämme polkuja (Trons Hvila)

Siunausta!

"Heittäkää kaikki murheenne hänen päällensä, sillä hän pitää teistä huolen" (1. Piet. 5:7).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti