20160926

26.9.

Noustessani oli Marja-Leena jo keittelemässä mehumaijalla mehua. Aurinoisehko päivä. Lämmin - yli +17. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin 1. Korinttolaiskirjettä. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Päivällä kävin hakemassa Pitkäsen Paavolta peräkärryn - kiitos - penkkien, ym. vientiä varten nuotioiltaan huomenna. Daniel oli istuskelemassa koulustatulomatkallaan pyöränsä päällä ja katselemassa joelle entisen kotinsa p-paikalla. Sanoi katselevansa maisemia ja lepäilevänsä - äitiä taisi töistä odotella. Ajelin - auringon paistaessa - helluntairukoushuoneelle, jossa Rantalan Jussin kanssa nostelimme penkit, kojut ja pöydät kärryyn. Kiitos Jussille avusta!

Palattuani kotiin söimme - ja kahvia päälle.

17 jälkeen lähdimme M-L:n kanssa Mannilan männikön pururadalle lenkille. Mukava sää. Menin rauhallisesti 5.5 km. M-L lyhyemmän kaavan mukaan. Sieltä ajelimme kylälle - M-L kauppaan ostelemaan nuotioilta -juttuja huomiseksi, minä 4.4 km jatkolenkille - rauhalliselle - urheilukentälle. Tuli yhteensä lenkkiä 9.9 km. Flunssan jälkeen olen aloitellut varovaisesti. Sanovat flunssan olevan rasitus elimistölle.

Katselimme TV7:sta netin kautta ohjelmaa: Mielipide. Siinä käsiteltiin asioita Mauno Mattilan tekemän videon pohjalta. Mattilan videon nimi oli: TV7 Suomen suurin eksyttäjä. En nyt muista oliko nimi ihan tarkasti tuo, mutta ajatus oli kuitenkin se. Oli kova juttu. Myös MOT -ohjelma katsottiin. Nimenä Venäläiset tulee. Se käsitteli 1990-luvun alun tapahtumia Venäjällä ja Suomen reaktioita siihen. Sen ajan päättäjiä oli kuultavana. 

Iltapalaa ja teetä tuli otelluksi siinä sivussa illan mittaan.

"Sisäisen maailmani järjestys kasvaa, kun omaksun Kristuksen sanat asenteisiini ja toimintaani" (Gordon MacDonald).

Siunausta!

Ps. "Jos uskoisit, niin sinä näkisit Jumalan kirkkauden" (Joh. 11:40).                                       

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti