20160907

7.9.

Ensimmäiseksi: Sydämelliset nimipäiväonnittelut "viel täskii" mukavalle miehenalulle, Mirolle, sinne isojen kuusten keskelle - sinne, missä "peurat ja kauriit vain käy"! Toivottelevat vaari ja mummi menetetyn metsikön reunamilta. 

Marja-Leena kävi laittamassa Emilian ja danielin kouluun aamulla. meni sitten kylälle asioille. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Roomalaiskirjettä. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Kävin noukkimassa puolukoita kilon jugurttipurkillisen tuosta tonttimme reunasta, "menetetyn metsikön reunamilta". M-L laittoi ruokaa.

14 hain Emilian ja danielin koulusta meille. Pian söimme.

Kävimme Danielin kanssa keräämässä molemmat kilon jugurttipurkit puolukoita tuosta tontin laidasta. Arvaatko, kumpi sai ennemmin purkkinsa täyteen? Daniel. On kyllä nopea noukkija. Samantien menimme keräilemään toiset purkilliset - minä otin 1 kgn purkin ja Daniel 1.5 kgn. Hänellä oli melkein täynnä oma purkkinsa, kun minä sain omani täyteen. Emiliakin tuli purkkinsa kanssa läksyjen teon jälkeen puolukkaan - sai miltei puoli purkillista.

Terhi-Marjakin tuli hakemaan töistä tullessaan lapsiaan, kun tulimme purkkien kanssa pihaan.

Kävin 4 km hiljaisella "kävelynomaisella" lenkillä Tarvaalan suunnassa. Selkeä sää. Lämmintä - ainaki8n +18.

18:ksi ajelimme M-L:n kanssa Hirvaskankaalle, Elävät Kivet -seurakuntaan kuuntelemaan rovasti Heikki Hilvoa. Omassakin seurakunnassa olisi ollut Rukousilta, mutta valinta oli nyt tällainen - ei siksi, ettemmekö olisi seurakuntaihmisiä. Niitähän met tiettenkin olemme.

20 jälkeen tulimme kokouksesta kotiin.

Kynttilät palamaan. Söimme iltapalaa ja joimme teetä.

"Jos uskoen omistamme Kristuksen työn itsellemme, niin se muuttaa koko elämämme. Ja on vain yksi tapa, millä voimme osoittaa Jumalalle kiitollisuuttamme: laajennamme niitä oikeuksia, joita hänellä on meihin, ja hänen avullaan pyrimme siihen, että elämämme tulee sopusointuun Jeesuksen rukouksen kanssa: Isä kirkasta nimesi!" (A. de Loes).

Siunausta!

Ps. "Millä mitalla te mittaatte, sillä teille mitataan" (Matt. 7:2).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti