20180811

11.8.

19.2 astetta lämmintä auringon puolella pian uuteen päivään nousun jälkeen. Aurinko paistoi ja taivas oli sininen. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Varjossa 24 astetta. Luin Sakarjan kirjaa. Lueppa esim. viimeistä lukua. Sellaista on vielä tulossa. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Katselin osan naisten ja miesten kävelystä - lähtö samaan aikaan - berliinin EM-kisoista. Sitten 12 jälkeen lähdimme kylälle Thai-festivaaleille. Ne pidettiin thai-ravintolan edessä. Kävimme syömässä thai-ravintolassa, jossa oli ruokaa edullisin tarjouksin. Timo, Pia, Milena ja Minjakin olivat siellä syömässä. Samoin Denis, Emilia ja Daniel - en tiedä ennättikö Terhi-Marja käymään kun hän oli Majakan sisällä tarjoilujen vuoksi. Tarjoilu oli ulkona. Seurakuntamme oli kutsuttu mukaan festivaaleille. Seurakunnallamme oli siellä kahvitarjoilu monenlaisin herkuin lähetystyön hyväksi. Tuloskin oli ihan hyvä. Lisäksi Jippii-kuoro Ilontuojat lauloi tapahtumassa - ja hienosti lauloikin, pitäen evankeliumia näin hyvin esillä.

Tulimme M-L:n kanssa vähän ennemmin meille. Timo, Pia, Milena ja Minja myös kohta. Minja istuskelee jo itse ja koettaa ryömiäkin. Vähän jo pääsee eteenpäin - ja hymyilee kuin pieni aurinko. Jonkinajan kuluttua joimme kahvia herkkujen kanssa - nämäkin olivat M-L:n 70 v kahveja. Kun Terhi-Marja selvisi kahvitushommista 16 jälkeen, niin tulivat Emilian kanssa meille. Kohta myös Denis - ja sitten juotiin taas kahvia. Olin laittanut takapihan pressusaunan kiukaan lämpiämään hetkeä aikaisemmin.

Kun häkälöylyt oli heitetty ja pressu vedetty kehikon päälle menimme Deniksen ja Timon kanssa ottamaan löylyä. Vastakin oli haudottu - edelliskertainen.

20 maissa "omat" lähtivät koteihinsa. Minä menin 5 km rauhalliselle kävelylenkille urheilukentälle - jossa on eilen ja tänään ollut määrätynikäisten nuorten yleisurheilun SM-kilpailut. Huomenna jatkuvat. Koetin lähinnä etsiä tekniikkaa kävelyyn. Lämmintä 18 astetta.

Iltapalaa.

Latsoin jonkinverran Berliinin EM-yleisurheiluja netin kautta.

Eiköhän taas mennä huomenna kirkkoon, tai rukoushuoneeseen, hengelliseen tilaisuuteen - se on nimittäin sunnuntai!

Siunausta!

Ps. "Hänessä meillä on lunastus, syntien anteeksisaaminen" (Kol. 1:14).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti