20180812

12.8.

12.9 astetta lämmintä auringon puolella noustessani - Marja-leenanousi jonkin verran aikaisemmin. Taivas oli sininen ja aurinko paistoi. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Malakian kirjaa.

10:ksi menimme M-L:n kanssa helluntairukoushuoneelle. haimme matkalla salmen mukaan. M-L meni valmistelemaan keittiölle tarjoilujuttuja. Terhi-marja sinne pian myös. Minä olin rukoushetkessä - jossa taisi olla 11 rukoilijaa.

11 alkoi yläkerrassa tilaisuus, jonka johteli Tarmo Moisio. Ylistykseen johtivat Maju Aho, Inkeri Riihinen ja Jussi Rautanen. Oli hyvä ylistyshetki. Hengellisen laulukirjan laulussa oli myös hyvä esilaulanta ja soitanta. Raikkaan ylistyksen jälkeen oli hyvä siirtyä kuuntelemaan sananopetusta. Roger ja Liisa Finch, Uuraisiltaa, vierailivat. Oli todella hyvää opetusta, jossa ei tuntunut olevan turhia sanoja - mutta se vain "virtaili". Liisa tulkkasi - tulkkaus oli erinomaista seurattavaa. Oli raikas tilaisuus.

Asiakokouksen jälkeen oli alakerrassa lähetyskahvitarjoilu. Terhi-Marja ja Marja-Leena olivat tiskin takana hommissa.

Denis tuli kyydissäni kotiin. Salmen veimme ensin kotiinsa. M-L ja T-M jäivät vielä rukoushuoneelle "setvimään" loppujuttuja. Emilia ja Daniel olivat siellä myös.

Päästyäni kotiin vaihdoin lenkkivaatteet päälle ja menin 8.3 km kävelylenkille Tarvaalan suuntaan. Tekniikkaan koetin kiinnittää huomiota. Loppupuolella paluumatkalla tuntui taas hyvältä. Tultuani kotiin oli M-L juuri myös kotiutunut. 

Syödäkin piti.

Tuli seuratuksi EM-pyöräilyjä, sekä EM-yleisurheiluja. Välillä juotua kahvia, syötyä iltapalaa ja teetäkin nautittua.

Siunausta!

Ps. "Pankaa sentähden pois valhe ja puhukaa totta, kukin lähimmäisensä kanssa, sillä me olemme toinen toisemme jäseniä" (Ef. 4:25).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti