20180826

26.8.

10.6 astetta noustessani Sunnuntaihin. Tyyntä. Taivas harmaa. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Matteuksen evankeliumia. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta tälle päivälle. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

10:ksi menimme  M-L:n kanssa helluntairukoushuoneelle rukoushetkeen. Haimme salmen mennessä mukaan - 5 henkeä rukoilemassa.

11 alkoi yläkerrassa vankilalähetystilaisuus. Sen johteli - erinomaisella tavalla - Vesa Rautasaari, seurakuntamme yksi vanhimmistoveli, joka toimii myös helluntaiseurakuntien vankilatyön koordinaattorina. Alkupuolella lauloi Martti Takalo - kitaransa säestyksellä - kaksi omaa lauluaan. Martilla on hyviä lauluja, joita toivoisi hänen itsensä esittäminä koottuna samalle äänitteelle - useammallekin niitä varmaan riittää. Ja lisäähän niitä tulee. Vuolijan kokemus Martista on se, että hänellä on luovuutta monelle eri alalle - ja se luovuus haluaa työntyä hänen sisältään ulos. Kati Rautasaari käytti puheenvuoron, jota oli miellyttävää kuunnella. Ajattelin, että kuinka voikaan saada noin selkeästi ja luonnollisesti tuotua asian esille. Kati siunattiin kokouksessa vankilalähetiksi, seurakuntamme vanhimmiston ja Katin mentorina toimineen Pauli Särkän johdolla. Pauli Särkkä, Toivakasta, piti tilaisuuden saarnan. Hän on Vesan edeltäjä helluntaiseurakuntien vankilatyökoordinaattorina. Pitkäaikainen siinä tehtävässä. Paulin tapa puhua on ihmisläheinen ja hänellä on sanottavaa - niinkuin nytkin. Oli hyvä tilaisuus. uusiakin ihmisiä on - niin tilaisuudessa kerrottiin - seurakunnastamme aloittamassa vankilalähettikoulutusta. Esirukouspalvelun jälkeen oli alakerrassa tarjoilua. Se olikin vähän erilaista kuin tavallisesti. Rukoushuoneen vieressä oli soppatykki, jossa on myös mahdollisuus paistaa lettuja ja grillata makkaroita. Molempia oli tarjolla kahvin kanssa vankilatyön hyväksi.

Tulimme kokouksesta kotiin kaupan kautta.

M-L laittoi ruokaa. Minä tein kutsun/"julisteen" NUOTIOILTAA varten. Vähän "kansanomainenhan" siitä aina minulta tulee, mutta kyllä siitä asia selviää. Lähettelin sitä s-postilla eteenpäin. Nythän se on jo Saarijärvi kuulee ja Saarijärven helluntaiseurakunnan" fasebookissa."

Syötyäni lähdin mannilan männikköön "juostahissuttelemaan" 6 km. Sen jälkeen kävin Rantalan Jussin kanssa rukoushuoneella monistamassa NUOTIOILTA-kutsuja. On hyvä jakaa niitä ennen nuotioiltaa. Tarkoitushan on, että ihmiset tietävät, eikä että he eivät tiedä.

Iltapalaa ja kahvia. M-L laitteli kuvia puhelimista tietokoneelle.

Siunausta!

Ps. "Kristuksen veressä meillä on lunastus, rikkomustemme anteeksianto" (Ef. 1:7),


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti