20180815

15.8.

Sydämelliset nimipäiväonnittelut Marjan päivän johdosta meidän perhekunnan Marjoille - rakkaalle vaimolleni Marja-leenalle ja rakkaalle tyttärellemme, Terhi-Marjalle! Marjotkin viettävät tänään nimppareitaan, siispä sydämelliset onnittelut M-L:n siskolle, marjolle ja Partin Marjolle meiltä! Myös Jaanan päivä on tänään, sydämelliset onnittelut myös Lampisen Jaanalle ja Lehtisen Jaanalle täältä meiltäpäin! Kun vielä Maritta ja Maritakin ovat tämän päivän nimipäiväsankareita, niin sydämelliset onnittelumme Latva-Äijön Maritalle ja Porrassalmen Maritalle! 

Lämmintyä auringonpuolella 18 astetta noustessamme uuteen päivään. Aurinko paistoi. Valkopilviä ja pian myös tummia pilviä taivaalla.

Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Malakian kirjaa. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Valmistauduin ensi pyhän puhumiseen Karstulan Vapaaseurakunnassa klo 18.

M-L:n paistoi lettuja, niinpä niitä jälkiruuaksi kahvin kanssa syönnin jälkeen.

Lenkille mennessäni M-L lähetti Emilialle ja Danielille lettuja mukanani. Emilia kuitenkin tuli jo tuossa muutaman sadan metrin päässä pyörällä vastaan meille päin. Niinpä annoin letut hänen mukanaan takaisin meille. 

Kävin matkalla ensin IKH:sta ostamassa 2tahti bensaa yhdelle tutulle. jatkoin urheilukentälle, jossa käyskelin hissukseen 2 km. Hiukan pisaroi vettä tullessani. Välillä kävin kaupassa. Vaihdoin toiset tossut ja menin uudelleen kentälle. 4 km jatkoin. Siksi vaihdoin tossut, kun välillä tuntuu paremmalta kävellä toisilla ja välillä toisilla. Kävin vielä uudelleen kaupassa kun M-L lähetti viestin, että jotain pitäisi tuoda. 18 lämmintä.

Join kahvia ja söin letun.

19:ksi menin helluntairukoushuoneelle Rukousiltaan. Menomatkalla hain salmen mukaan. 12 henkeä. Reenilän Jouko johteli iltaa. Hän, Rautasen Jussi ja haapalan Tero johtelivat lauluihin. Tilaisuuden johtaja pyysi jotakin sanomaan. niinpä kävin "pöntöstä" sanomassa sen, mitä oli sydämelläni. Rukoilimmekin loppuosassa.

Kotiin tultuani iltapalaa ja teetä.

Siunausta!

Ps. "Sillä, minä, herra en muutu..." (Mal. 3:6a).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti