20180806

5.8.

Sunnuntaita! Hyvissä ajoin nousimme. 18-19 astetta lämmintä. Sininen taivas ja auringonpaiste. Aamupalaa ja kahvia. Luin Sakarjan kirjaa.

10:ksi menimme helluntairukoushuoneelle rukoushetkeen, alakertaan. Menomatkalla haimme Salmen mukaan - jota saimme onnitella nimipäivästä.

11 alkoi yläkerrassa tilaisuus, jonka johteli Jukka Oittinen. Lähettiperhe, Lehtimäet, oli vierailemassa tilaisuudessa. Musiikista vastasi Jippii-kuoro Ilontuojat. Emiliakin siinä lauloi. Lapsia siunattiin kouluun- ym. menoa varten.. Kokouksen jälkeen nautimme alakerrassa thai-lounaan, täytekakkuineen kahveineen. Hyvvee ol.

Paluumatkalla kokouksesta kävimme jätskikioskilta ostamassa jätskit - Marja-Leenaa kun alkoi niin jätskityttämään. 

Seurasin EM-pyöräilyä hieman.

Kävin 6 km juoksuhissuttelulenkillä Mannilan pururadalla. jatkoin urheilukentällä 4 km kävelyllä. Eli 10 km lenkki. mennessä 26 astetta, palatessa 22 astetta. muuttui pilviseksi.

Seurasin EM-uinteja.

Iltapalaa ja teetä.

Laitoin asuntovaunun katoksen alle - M-L oli sen siivonnut seuraavia matkoja varten. Pääsi kuivana sateensuojaan "Lentävä leppäkerttu", sillä alkoi satamaan heti ukkoskuuroa kun se sinne pääsi.

Meinasin kirjoitella sitten tämän "juttusen", mutta alkoi juuri jyrisemään, niin otin töpselit seinästä. Niinpä seuraavana aamuna tämän ns. rustasin.

Klo 21 oli 18 ja jotain lämmintä.

Siunausta!

Ps. "Huomatkaa tämä: joka niukasti kylvää, se myös niukasti niittää, ja joka runsaasti kylvää, se myös runsaasti niittää. Antakoon kukin, niinkuin hänen sydämensä vaatii, ei surkeillen eikä pakosta; sillä iloista antajaa Jumala rakastaa" (2. Kor. 9:6-7).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti