20180831

31.8.

Viimeinen elokuinen päivä - vaan lienee kesän viimeinen. Lämmintäkin on vielä luvassa. Tuli vaariskalla nukutuksi pitkään. Marja-Leena nousi varemmin ja kävi viemässä Emilian ja Danielin kouluun. 17.4 oli lämmintä kun nousin. Taivas harmaa. Aurinko kyllä kuumotteli piviverhon takana, eli läpi. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Matteuksen evankeliumia. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Kirjoitteli SAARIJÄRVI RUKOILEE - kristittyjen yhteisen rukousrintaman Rintamapostin 23. Lähettelin sen niille, joille se menee s-postilla. Laitoin kirjekuoriin niiden nimet, joille se menee postin kautta.

M-L kävi hakemassa 12 koulusta Emilian ja Danielin meille. Oli taas mukava nähdä pienen reissumme jälkeen.

Söimme uunissa paistettuja haukifileitä ja höyrystimellä kypsennettyä parsakaalia. Päälle voisulaa, jossa seassa sipulia. Olihan se hyvvvee.

Kävin kylällä. Vein nuotioiltamainoksia kauppojen ilmoitustauluille. Kävimme Rantalan Jussin kanssa monistamassa. Vein Rintamaposteja joihinkin postilaatikoihin, jotka olivat lähellä. Kävin 6 km juoksuhissuttelulenkillä Mannilan pururadalla. Vein vielä muutamaan postilaatikkoon Rintamaposteja, sekä kauppaan ilmoituksen nuotioillasta. Kävin myös M-L:n asialla kaupassa.

Palattuani kylältä oli M-L leipomassa sunnuntain lähetyskahvitukseen seurakuntaan.

Seurasin Suomi-Ruotsi yleisurheilumaaottelua. Samalla laittelin Rintamaposteja kuoriin ja kuoriin postimerkkejä. Ajattelen, että taivaassakin halutaan, että Rintamaposteja tehdään ja lähetetään. Yhtenä merkkinä siitä voisin mainita sen, että tässä viikko, pari, sitten tuli postin kautta minulle kymmeniä postimerkkejä. Sitä en tiedä keneltä. Lähiaikoina sain myös käteeni rahaa, joka sanottiin olevan Rintamapostien postitukseen. Joskus aikaisemminkin on joku tuonut postilaatikkoon postimerkkejä. En ole koskaan puhunut tällaisesta tarpeesta kenellekään. Kiittelen Jumalaa!

Siunausta!

Ps. "Jos me tunnustamme syntimme, on hän uskollinen ja vanhurskas, niin että hän antaa meille synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä" (1. Joh. 1:9).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti