20180823

23.8.

Kun vuolija nousi Torstaihin oli lämmintä 16 astetta. Taivas oli harmaa. Tuuleskeli. Marja-Leena oli noussut jo varhemmin täyttelemään voileipä- ja täytekakkua. Aamupalaa ja kahvia. Luin Matteuksen evankeliumia. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Kävin lenkillä Mannilan pururadalla - 3 km juosta hissuttelin. Satoi vettä kun menin, mutta se loppui kun pääsin radalle. Paluumatkalla kävin kaupassa. 

Kahvia.

M-L:n sisko - pikkusisko - tuli käymään Haminasta M-L:n 70 v:n tiimoilta. Oli samalla reissulla tapaamassa tytärtään Jyväskylässä. Niinpä kauniit kukat keittiön pöydällä vain lisääntyivät. Joimme kahvia ja söimme tänään M-L:n tekemää hyvää voileipä- ja täytekkua. Terhi-Marja tuli myös - Emilian ja Danielin - kanssa tätsyään tapaamaan. 

Tulin seuranneeksi erityisesti suomalaisten edesottamuksia Para-yleisurheilun EM-kisoista Berliinistä. Samalla iltapalaa ja teetä.

Myös Paastoa ja rukousta Suomen puolesta ohjelmaa seurasimme jonkin verran TV7:sta. Erinomainen ohjelma.

Siunausta!

Ps. "Katsokaa, ettei kukaan saa teitä saaliikseen järkeisopilla ja tyhjällä petoksella, pitäytyen ihmisten perimmäissääntöihin ja maailman alkeisvoimiin eikä Kristukseen" (Kol. 2:8).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti