20180817

17.8.

Nousin klo 5. 17 astetta lämmintä. Söin aamupalaa ja join kahvia. Luin Matteuksen evankeliumia. 6:ksi meille saapui kaksi kanssani samaan kohteeseen lähtevää aikuisurheilijaa. 

Ajelimme Helsinkiin. Joutsan TB:ltä piti tulla yksi kilpailija lisää kyytiimme, mutta hän soitti, että hänen on käännyttävä takaisin kotiin, sillä vaimolla on vakavia sairausoireita. Matkalla kävimme Heinolan kohdilla olevassa Tähtihovissa ryystämässä kahvit. Legendaariseen "Eltsuun" menimme Helsingissä - eli Eläintarhan urheilukentälle, jossa tänään alkoi Suomen Aikuisurheiluliiton (SAUL) SM-(Suomen mestaruus-)yleisurheiluviikonloppu. Aikuisurheilussa sarjat Suomessa alkavat 30 v sarjasta. Kansainvälisissä kisoissa 35 v. Eli kyseessä on isot ja kovatasoiset kilpailuit. Tällä kertaa parkkipaikkakin löytyi kentän vierestä - huomenna ei olisi löytynyt, sillä Helsingissä on silloin toinenkin iso urheilutapahtuma: Helsinki City-triathlon. Silloin joutuu auton jättämään kilometrien päähän kentästä. 10.15 maissa olimme perillä. Osanoton varmistaminen piti tehdä 1h 30 min. ennen oman lajin alkua. Sitten vain pukuhuoneeseen vaihtamaan vaatteita. Tuollaiset 26 astetta oli lämmintä. Kilpailut alkoivat klo 12. Minun lajini klo 13.15. Oli hyvin aikaa verrytellä. Lajini oli kilpakävely - siis kävely. Matkana 5000 m. Sarja 70 v. Sijoitus 2. Aika mukiinmenevä. Palkintojenjaon jälkeen lähdimme ajelemaan kotia kohti

Lahden kohdilla pysähdyimme ABC:llä. Minä söin siellä seisovasta - ja kuka mitäkin. 19 jälkeen taisin olla kotona. Toiset kyytiläiset jatkoivat omilla autoillaan matkaansa.

Serkkuni Tuula oli soittanut. Puhelimeni oli päivän kuitenkin repussa. Soitin hänelle kun tulin kotiin. Itseasiassa hänen soittonsa oli väärähälytys, mutta mukava oli puhua. Sitä kun ei ole paljon yhteyttä pidetty.

Marja-Leena kävi kylällä kaupassa. Söin iltapalaa ja join teetä. Denis käväisi - sovimme huomenaamuisesta menosta autoa korjaamaan.

Siunausta!

Ps. "Pyhitä heidät totuudessa; sinun sanasi on totuus" (Joh. 17:17).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti