20180818

18.8.

Nousin 6.30. 16.7 astetta lämmintä. Taivas oli harmaa. Ainakin 6 maissa satoi niin, että katto kohisi. Söin aamupalaa ja join kahvia. Luin matteuksen evankeliumia.

7.30:ksi menin hakemaan Deniksen - ja hänen peräkärrynsä perään. Menimme Kalmariin Laurin hallille. Denis korjasi meidän automme pakoputken. Minä tein sillä aikaa pintakuorman peräkärryyn.

10 maissa olimme jo takaisin kotona. 

Söin heti tultua lounasta.

Marja-Leena kävi kylällä kaupassa. Minä tein 8.3 km ns. palauttelulenkin Tarvaalan suunnassa. Aurinkoista.

Tein kirjallisia hommia.

15 jälkeen olimme Timolla ja Pialla Milenan 4 v synttäreillä. Siellä olivat myös Tero, mari, Eelis ja Nooa, Terhi-Marja, Denis, Emilia ja Daniel,Tero, Rasmus ja Oliver Haapala, sekä Teron vaimon äiti, Pian äiti, Raija Haapala, sekä met, mummi ja vaari. Ja tietenkin Timon perhe. Mäkiset naapurista olivat myös. Söimme kakkua ja muita herkkuja, kahvin, ym. juotavan kanssa. Milena sai kovasti lahjoja. Timo lämmitti saunan, jonka löylyissä olimme Timo, Tero, toinen Tero, Denis ja minä - ahtautuneina lauteille. Monta kertaa kävimme löylyissä ja välillä vilvuuttelimme kuistilla. Puhuimme ihan hengellisiä asioita.
Saunan jälkeen söimme vielä lämpimiä voileipiä. Rukoilimme lyhyesti ennen kotiin lähtemistä. Mukava oli olla Milenan synttäreillä.

21 maissa taisimme mummiskan kanssa olla kotona. Perässä vähän myöhemmin meille tulivat yöksi Tero, Mari, Eelis ja Nooa.

Vielähän sitä suuhunkin piti jotain ottaa.

Siunausta!

Ps. "...vanhat miehet olkoot raittiit, arvokkaat, siveät ja uskossa, rakkaudessa ja kärsivällisyydessä terveet" (Tiit. 2:2).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti