20180808

8.8.

Saaressa heräilimme tänäkin aamuna. Järvi oli tyyni. Aurinko paistoi siniseltä taivaalta. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia/kaakaota. Luin Sakarjan kirjaa. 15 astetta lämmintä noustessa. 

laittelimme tavaroita pakkauksiin ja mökkiä lähtökuntoon. Kun tavarat olivat veneessä, lähdimme 11.50 paikkeilla vesille. Hissukseen etenimme aurinkoisella järvellä. Daniel veteli uistinta virvelillä. Ei napannut. Sousimme Selkäsaaren viereen, josta on saatu niitä kiloisia ahvenia. Daniel pohjaongella kokeili. hetipä iski kiinni iso ahven. Muutamia niitä sitten siitä tuli. Luulisin, että aamulla sopivaan aikaan tulisi siitä isoja ahvenia

Soutelimme Rasaniemen rantaan. Daniel perkasi ahvenet. Kamat autoon. Lie ollut 13.30 paikkeilla kun suuntasimme autonnokan kirkolle. Kävimme syömässä TB:lla. Kirkolla kävimme ostamassa mm. suolaa Danielin kaloille. Jätskikioskilta ostimme tötteröt. Vielä teimme mutkan uusittua urheilukentän rataa katsomassa. Sitten vain kotia kohti. Veimme kovan kalamiehen, Danielin, ensin kotiin kimpsuineen ja kaloineen. Mukava oli olla Danielin kanssa saaressa ja vesillä. Kiitos Danielille! Hänestä on kehittynyt taitava kalamies ja välineiden-, sekä kalankäsittelijä. 

Olimme kotona 17.15 varmaankin. Matkalla oli lämmintä 25 astetta, noin. Samantien kannoimme tavaramme autosta sisälle.

18 jälkeen hain Salmen mukaan Herran kohtaamisen iltaan helluntairukoushuoneelle. Ilta alkoi klo 18.30. Timo Ahola johti. Musiikissa Jussi Rautanen, Inkeri Riihinen ja Maju Aho. Paavo Järvinen saarnasi ja johti esirukouspalveluun.

Vietyäni Salmen kotiin ajelin minäkin kotiin. 

Iltapalaa ja teetä.

M-L alkoi vielä leipomaan.

Siunausta!

Ps. "Jolla on minun käskyni ja joka ne pitää, hän on se, joka minua rakastaa, mutta joka minua rakastaa, häntä minun Isäni rakastaa, ja minä rakastan häntä ja ilmoitan itseni hänelle" (Joh. 14:21). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti